ovare polichistice tot as dori raspuns repede
am fost la doctor anu trecut in septembrie si mia iesit la lama trihomonas pe urma in octombrie am fost iarasi si de la tratamentu pe care lam luat nu mia mai iesit
si tot in septembrie mia dat doctorita sa fac tratament cu duphaston ca numi venise menstruati de 2 luni
am facut tratament o luna si mia venit
am fost iar la control in noiembrie si mia zis sa nu mai am pastile sa vad daca imi vine fara pastile menstruatia si bineinteles ca nu mia venit
pe urma mia dat sa fac 4 luni de tratament cu duphaston si mia venit regulat in timpu tratamentului
da dupa asta trebuia sami vina in 12 mai si nu mia venit nici pana la ora asta si nu stiu ce sa mai zic is din timisoara as daca stiti o doamna doctor ginecolog din tm sa mio recomandati
si am foarte mult par pe mine mai ales pe picioare intro gaura am cate trei fire de par
si tot in septembrie mia dat doctorita sa fac tratament cu duphaston ca numi venise menstruati de 2 luni
am facut tratament o luna si mia venit
am fost iar la control in noiembrie si mia zis sa nu mai am pastile sa vad daca imi vine fara pastile menstruatia si bineinteles ca nu mia venit
pe urma mia dat sa fac 4 luni de tratament cu duphaston si mia venit regulat in timpu tratamentului
da dupa asta trebuia sami vina in 12 mai si nu mia venit nici pana la ora asta si nu stiu ce sa mai zic is din timisoara as daca stiti o doamna doctor ginecolog din tm sa mio recomandati
si am foarte mult par pe mine mai ales pe picioare intro gaura am cate trei fire de par
7 comentarii
daca esti din timisoara iti recomand o vizita la endocrinolog intai..si niste analize de sange pentru dozarile hormonale apoi un tratament luat in functie de rezultat.
un f. bun medic. dr. zabos stefan (endocrinolog) policlinica 4 din dacia
un f. bun medic. dr. zabos stefan (endocrinolog) policlinica 4 din dacia
da da eu as vrea sa merg la o doctorita ca mi cam jena
ai grija ramona cu duphaston-ul.eu am luat 2 ani de zile si este tare pacatos. Sper ca tie medicul care ti le-a recomandat ti-a spus ca poti ramane insarcinata in orice moment al lunii (sunt recomandate mai ales pt femeile care nu pot ramane insarcinate sau sa tina sarcina) si pilozitatea se accentueaza...;
daca mai citesti cumva..:)_...am avut si am inca aceeasi problema ca si a ta...iti pot recomanda medicul meu ginecolog..de fapt e o femeie minunata...o cheama ciupa mariana si lucreaza la cabinetul medicului grigoras...in sagului...numai bine!
Buna!
Asa este D-na Dr Ciupa Mariana este o femeie minunata, eu sunt de la Tg-jiu, si merg la dumneaei, sunt ffff multumita, este o super femeie!
Asa este D-na Dr Ciupa Mariana este o femeie minunata, eu sunt de la Tg-jiu, si merg la dumneaei, sunt ffff multumita, este o super femeie!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 558Intarzierea menstruatiei!
- 2Ovar polichistic
- 6Ovare polichistice
- 4in fiecare luna imi vine cu intarziere (2-3 zile)...
- 7alaptez! menstruatie neregulata!
- 4oare sunt insarcinata?
- 6Yasmine pentru ovare polichistice ingrasa??
- 9Sangerare vaginala cu 10 zile mai devreme
- 6Bolnava sau nu?
- 5Menstruatie neregulata, test de sarcina negativ...
- 5hcg marit teste de sarcina negative
- 2Postinor 2 + menstruatie neregulata
- 1Am probleme hormonale
- 3sangerari neregulate
- 0tumora ovariana ovar stang
- 0Dereglări hormonale
- 3Ovar polichistic
- 0Temperatura bazală in sindromul ovarelor polichistice
- 1Balonare, înțepături în abdomen dedesubtul buricului
- 0Ciclul menstrual neregulat, dereglari hormonale
Mai multe informații despre: ovarele polichistice Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: