dereglari hormonale?
Buna ziua.Am si eu o problema si va rog din suflet sa ma ajutati. Am 34 ani, si 2 copii. Dupa a doua nastere transpir excesiv (mentionez ca inainte transpiram in limite normale, iar in cat am fost insarcinata nici nu-mi aduceam aminte ce e aia transpiratie.Am fost la dr de fam. si mi-a recomandat anticonceptionale, spunand ca este vorba de un dezechilibru hormonal si de aceea transpir asa mult. Am mai luat anticonc. Jeanine dar nu se mai gasesc, Logest(care-mi da dureri crancene de cap) si am incercat cu Yasmine (dar nu prea le toleram). Ce ma sfatuiti? Multumesc.
3 comentarii
este posibil ca in urma sarcinii sa fi ramas si cu o dereglare la nivelul tiroidei. in cazul hipertiroidiei se intalneste ca simptom si aceasta transpiratie excesiva. ati facut cumva analize pt glanda tiroida (ft4, tsh)? sau aveti si alte simptome?
Nu, nu am facut analizele, dar sigur le voi face. Alte simptome ar fi oboseala si balonarea ( eu nu aveam pb cu stomacul pana dupa nastere), cam astea ar fi. multumesc pt raspuns
Buna eu am 15 ani si iau logest de 3-4 luni din cauza dereglari hormonale si singer chiar ajuta mie mi lea prescris 3 medici si neavand de ales am luat si se pare ca au dat roade deci poate ca am varsta cam mica dar am trecut prin cv asemanator si stiu ca sunt bune(si da dau dureri de cap dar doar in prima saptamana dupa te vei obisnui cu ele :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dereglare hormonala
- 5Menstruatie neregulata. Dereglari hormonale?
- 15Anxietate sau dereglari hormonale?
- 4Dereglare hormonala?
- 0Dereglare hormonala puternica
- 0insarcinata sau dereglare?
- 3Exista un tratament pt reglarea hormonilor sexuali?
- 3dereglare hormola sau sarcina?
- 0Dereglare hormonala
- 1Dereglare hormonala sau posibila sarcina
- 12Sunt incredibil de speriata si am nevoie de un raspuns urgent...
- 0Dereglari hormonale + calculi biliari
- 8Ajutor - Candida si dereglarea hormonala?
- 2Oare ce o fi dereglare hormonana, gastrita?
- 2sarcina sau dereglare hormonala?
- 0Dereglare hormonala
- 0Anticonceptionale - efecte asupra hormonilor
- 0Dereglare hormonala...pilozitate excesiva pe fata și kg acumulate
- 4Reacții adverse duo și plus
Mai multe informații despre: dereglarea hormonala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: