otita externa micotica
buna ziua
Am fost diagnosticata cu otita externa micotica si mi s-a administrat antibiotic oxacilina, un antiinflamator-melox si picaturi -clotrimazol.si cu toate acestea nu sunt bine...persista o durere care apare episodic si o senzatie de prurit...tratamentul cu oxacilina l-am facut injectabil.Ce considerati ca ar trebui sa fac ca sa ma vindec ?
Am fost diagnosticata cu otita externa micotica si mi s-a administrat antibiotic oxacilina, un antiinflamator-melox si picaturi -clotrimazol.si cu toate acestea nu sunt bine...persista o durere care apare episodic si o senzatie de prurit...tratamentul cu oxacilina l-am facut injectabil.Ce considerati ca ar trebui sa fac ca sa ma vindec ?
1 comentarii
1. sa nu mai ie antibiotic. caci antibioticul duce la agravarea micozei si local si general.
2. sa faci tualeta corecta a urechii. Numia cu alcool, biter suedez..si alte solutii pe baza de alcool.. pui 5 -6 pic in ureche.. stai putin cu urechea in sis.. si peurma ii permiti sa se scurga in exterior.. dupa care usuci urechea cu uscatorul de par.
NU.. betisoare si alte obiecte tari care traumatizeaza pielea.
3.La baie.. astupi urechea cu vata imbibata inulei, creme fata.. pentru a o proteja de apa.
2. sa faci tualeta corecta a urechii. Numia cu alcool, biter suedez..si alte solutii pe baza de alcool.. pui 5 -6 pic in ureche.. stai putin cu urechea in sis.. si peurma ii permiti sa se scurga in exterior.. dupa care usuci urechea cu uscatorul de par.
NU.. betisoare si alte obiecte tari care traumatizeaza pielea.
3.La baie.. astupi urechea cu vata imbibata inulei, creme fata.. pentru a o proteja de apa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sa nu fie otita?
- 20Otita externa?
- 0polip in ureche
- 4otita se transmite de la o persoana la alta?
- 22otita medie apoi otita seroasa...este vina polipilor?
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 3Otita externa - Nu mai aud !
- 7Tot polipi vs otita seroasa
- 5Otita externa furunculoasa
- 1otita externa acuta
- 5Otita externa bilaterala
- 2Otita externa si medicamentele pe care le iau.
- 3Otita, secretii cu sânge.
- 9Otita
- 1Otita furunculoasa externa
- 2Dureri de măsea și otita externa bilaterala
- 4Intrebare otita externa, dureri ascutite timpan
- 2Otita externa purulenta. timpan fisurat
- 1Durere de ureche
Mai multe informații despre: Otita externa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: