ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Orl sugestie

13-09-2020
MihaelaMMM
Nu este medic/terapeut
MihaelaMMM
Buna ziua Am o mare intrebare.
Acum 6 luni mi a apărut un vânt in ureche, după o răceală + o alergie urâtă la afrin). Prezentându ma la dr in oras mi a dat un tratament care n a funcționat. Eram in continuare înfundata...dansa m a trimis la un alt dr Albu la cluj cu o scrisoare medicală in care scria otita seroasa ori otoscleroza...dansul mi a pus un tub transtimpanic ( dar nu mi a explicat nimic). In data de 5 august la control dansul n a mai venit ( ca nu mai lucrează în epidemie) așadar am contactat alti 3 medici care fiecare mi a pus alt diagnostic...cu mențiunea că nu poate fi diagnosticata urechea deoarece are tubul care trebuie tinut 6 luni, deci inca 3)...așadar eu in continuare am nara "umflata" pe dreapta si vântul in ureche...si 4 tipuri de medicamente si un spray...tamalis, rinoclenil, tanakan si relaxirem. Unul a zis ca am rinita cronica + deviatie de sept, altul ca este cervical...dar toti au zis ca tre sa astept inca 3 lubi pt scoaterea tubului...
Nici un dr nu mi a facut RMN ( aveam unul de anul trecut, iar primul dr mi a zis ca nu sunt tumori...așadar...nu mai stiu ce sa fac...
2 comentarii
1
14-09-2020, ora 10:43
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 cititi pe forum ce am scris depsre catar tubar si otite seroase. Am explicat acolo ca Doar persoanele cu alimentatie incorecta.. care fac reflux gastroi eosfagian in somn. fac inflamatie pe faringe pana sus in rinofaringe. Acidul gastric inflameaza si cozile de cornet si trompa lui Eustache. de acolo problemele existente
2 zgomotu din urehe, acufene, tinitus.. poate fi si de la circulatie proasta cerebrala. Calitatea buna a sangeui depinde de Hidratarea si alimenttaia corecta... altfel un sange gros, vascos.. nu oxigeneaza corct urechea interna si creerul/ adic.. tot digestia e de vina la aparitia acufenelor
0
15-09-2020, ora 18:26
MihaelaMMM
Nu este medic/terapeut
MihaelaMMM
Buna ziua!
Multumesc pt raspuns.
Despre alimentatie eu mănânc doar dieta de 15 ani. Fără pâine fara porc...Fără prajeli...salate fructe de mare etc...locuiesc in miami deci e usor sa mănânc bazat pe peste.
Am 1.74 si 57 kg.si 46 de ani...nu mănânc dupa 6 pm si fac gym o oră pe zi in fiecare zi.n am avut niciodata greață ori sa vomit...ca tot timpul.mănânc sa traiesc nu invers...
Cat despre partea cealaltă...din cauza fumatului...
Am sa incep un tratament cu vin de coacaze...si mai reduc fumatul...in ro fumez mult insa acasa in miami 1 pachet la 3 zile...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Urechi înfundate
  •