nas ingust
Buna, am fost de curant internata la ORL, pentru ca tot timpul racesc foarte urat, fac imediat rosu in gat si am niste dureri groasznice de cap.Am crezut ca am sinuzita dar doctorul a zis ca e doar o raceala urata si asta se datoreaza faptului ca am nasul prea ingust.si nu mi se oxigeneaza bien caile. Cum e posibil as ceva? Ce inseaman asta?Si daca e asa ce pot sa fac?Mi s-a zis ca toata viata voi avea probleme ca raceala de acum e doar inceputul.Imi e un pic frica..daca trebuie operatie fac dar..sa fiu sigura.Multumesc si astept raspuns.
3 comentarii
BUna !
pai.. operatie pentru ce vrei sa faci?
A fost vorba ca ai o deviatie de sept.. sau rinita cronica?
Ai auzit despre imunitatea organizmuli.. si posibilitatea de a iti creste imunitatea sa nu racesti?
pai.. operatie pentru ce vrei sa faci?
A fost vorba ca ai o deviatie de sept.. sau rinita cronica?
Ai auzit despre imunitatea organizmuli.. si posibilitatea de a iti creste imunitatea sa nu racesti?
Deci pe biletul de externare scrie asa.rinita cronica, otita medie seroasa acuta, sinuzita maxilara cronica, sept nazal deviat.Deci ma gandesc ca e nevoie de operatie pentru deviere de sept nu?Exista spitale unde sa pot face si aceasta operatie dar si un pic sa..stilizez nasul ( daca tot ma tai)?Cam cat ar fi costul?Multumesc mult!
DA...
Cu siguranta.. ai nevoie de tratament ORL.. in cateva etape.
trebue sa Faci deviatia de sept si rinita cronica., in aceiasi sedinta.. cu anestezie generala !
n Sinuzita se vindeca practic de la sine in cazul cand ai orespiratie nazala buna!
Cauza sinuzitei acum este ca nu respiri pe nas.
Paralel trebue sa faci in tratament cu Echinaceea de minim 3 saptamani!
Cu siguranta.. ai nevoie de tratament ORL.. in cateva etape.
trebue sa Faci deviatia de sept si rinita cronica., in aceiasi sedinta.. cu anestezie generala !
n Sinuzita se vindeca practic de la sine in cazul cand ai orespiratie nazala buna!
Cauza sinuzitei acum este ca nu respiri pe nas.
Paralel trebue sa faci in tratament cu Echinaceea de minim 3 saptamani!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Epiteliom bazo-celular
- 45nas infundat
- 72probleme cu nasul - sunt intr-o dilema
- 9Mucus cu sange din nas, de ce?
- 11nas infundat
- 64nas mereu infundat
- 28stranut si mancarimi ale nasului
- 5De cam 2 luni mi-a aparu ca un fel de excrescenta in una dintre fosele nazale
- 18Dupa o raceala puternica, nu mai pot sa respir!
- 9sangerarea vaselor nazale
- 6Simt ca tot sistemul nas-gat-urechi e la pamant
- 17Nas infundat
- 8Am suflat nasul si am observat o punga rosiatica in nara dreapta spre sinus
- 2Septoplastie la 16 ani este redusa de CNAS?
- 3ma doare in interiorul nasului
- 3in urma unei raceli mai puternice mi-a aparut ca o umflatura in interiorul narii
- 5Crescatura in nas
- 2nara infundata alternativ
- 6Mucus in gat
- 3Doresc un diagnostic la problemele mele legate de nas înfundat tuse seaca nod în gat
Mai multe informații despre: Nasul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: