Oricat mananc nu ma ingras
Am 1.86 si ma mentin in jurul greutatii de 67kg de aprox 2-3 ani. Oricat de mult as manca nu pun pe mine, lumea zice ca peste catva timp o sa ma ingras extraordinar. Se poate asa ceva?
3 comentarii
Asa am fost si eu multa vreme, am luat ani de zile Multivitamine si m-am ingrasat cateva kilograme. Dar am inceput sa ma simt rau si mi-am facut analizele: am probabil de ani de zile probleme cu tiroida, s-a constatat ca am Basedow! Te sfatuiesc sa-ti faci analizele.
la fel si eu...la 1, 80 cat am, am nici 60 de kg:(
nu stiu care ar fi solutia, nu pot spune ca nu am pofta de mancare, nu stiu ce vitamine as putea lua, sa sa-mi recomande cineva o dieta, cat de cat...Nu beau, nu fumez, mananc fructe, nu pot spune ca am un regim alimentar nesanatos. Ma poate ajuta cineva?
nu stiu care ar fi solutia, nu pot spune ca nu am pofta de mancare, nu stiu ce vitamine as putea lua, sa sa-mi recomande cineva o dieta, cat de cat...Nu beau, nu fumez, mananc fructe, nu pot spune ca am un regim alimentar nesanatos. Ma poate ajuta cineva?
probabil asta e felul tau.corpul tau.incearca si tu sa mananci mai mult de o portie la o masa.nu te retine la nimik daca ti-e pofta.ia si un supliment de vitamine ceva, fa si umpik de sport si cred k ai sa reusesti.ai un metabolism foarte bun daca nu te ingrasi inseamna.eu mai stiu o fata care era in situatia ta si manca in fiecare dimineata lapte cu cereale viva si manca si banane in fiecare zi si s-a mai ingrasat far a de cum era.succes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Dieta de ingrasare
- 7vreau sa ma ingras
- 4mult prea slaba...
- 3Incerc sa ma ingras si nu pot...:D
- 3am 17 ani... cum sa ma ingras?
- 1Cum sa ne ingrasam !?
- 3cura utila de ingrasare??sfaturi
- 5Vreau sa ma ingras
- 3întrebare legata de alimentatie... cum pot sa ma ingras?
- 4Sfaturi pentru pofta de mancare, ingrasare
- 1Va rog cateva sfaturi pentru ingrasat
- 6Ce să mănâc ca să mă ingraș?
- 1Nu reusesc sa ma mai ingras ce poate fi?
- 3Am slabit f mult si vreau sa recuperez kilogramele pierdute
- 1Am tiroida și sunt foarte slabă
- 0Gentiana capsule pentru îngrășat!
- 1Cum sa ma ingras ?
Mai multe informații despre: dieta de ingrasare vreau sa ma ingras
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: