Oricat mananc nu ma ingras

27-05-2008
alx86
Nu este medic/terapeut
alx86
Am 1.86 si ma mentin in jurul greutatii de 67kg de aprox 2-3 ani. Oricat de mult as manca nu pun pe mine, lumea zice ca peste catva timp o sa ma ingras extraordinar. Se poate asa ceva?
3 comentarii
0
07-06-2008, ora 00:00
jeanny
Nu este medic/terapeut
jeanny
Asa am fost si eu multa vreme, am luat ani de zile Multivitamine si m-am ingrasat cateva kilograme. Dar am inceput sa ma simt rau si mi-am facut analizele: am probabil de ani de zile probleme cu tiroida, s-a constatat ca am Basedow! Te sfatuiesc sa-ti faci analizele.
0
08-06-2008, ora 00:00
decarul2008
Nu este medic/terapeut
decarul2008
la fel si eu...la 1, 80 cat am, am nici 60 de kg:(
nu stiu care ar fi solutia, nu pot spune ca nu am pofta de mancare, nu stiu ce vitamine as putea lua, sa sa-mi recomande cineva o dieta, cat de cat...Nu beau, nu fumez, mananc fructe, nu pot spune ca am un regim alimentar nesanatos. Ma poate ajuta cineva?
0
30-11-2008, ora 09:37
claudia corina
Nu este medic/terapeut
claudia corina
probabil asta e felul tau.corpul tau.incearca si tu sa mananci mai mult de o portie la o masa.nu te retine la nimik daca ti-e pofta.ia si un supliment de vitamine ceva, fa si umpik de sport si cred k ai sa reusesti.ai un metabolism foarte bun daca nu te ingrasi inseamna.eu mai stiu o fata care era in situatia ta si manca in fiecare dimineata lapte cu cereale viva si manca si banane in fiecare zi si s-a mai ingrasat far a de cum era.succes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: