Operație varice, m-am hotărât
Bună tuturor,
După îndelungi cugetări am hotărât sa adresez problema varicelor (nu vase sparte, varice adevărate).
Am cautat foarte mult pe internet medicii recomandați de fosti pacienți, dar este greu sa filtrezi experientele reale de reclame (ce de reclame!).
Nu am încercat și nu voi încerca lipitori, propolis, usturoi pisat, foi de varza și alte remedii naturiste și va rog sa îmi respectați alegerea. Nu cred ca creme miraculoase, va rog nu încercați escrocherii mărunte pe sănătatea noastră.
Strict pe obiect:
Ce doctor v-a operat și cat de multumiti sunteți de rezultat? A recidivat? S-a complicat?
După îndelungi cugetări am hotărât sa adresez problema varicelor (nu vase sparte, varice adevărate).
Am cautat foarte mult pe internet medicii recomandați de fosti pacienți, dar este greu sa filtrezi experientele reale de reclame (ce de reclame!).
Nu am încercat și nu voi încerca lipitori, propolis, usturoi pisat, foi de varza și alte remedii naturiste și va rog sa îmi respectați alegerea. Nu cred ca creme miraculoase, va rog nu încercați escrocherii mărunte pe sănătatea noastră.
Strict pe obiect:
Ce doctor v-a operat și cat de multumiti sunteți de rezultat? A recidivat? S-a complicat?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6cum se opereaza cel mai usor pentru pacient varicele?
- 3operatia de varice - cost?
- 11Varice - operatie, unde?
- 4complicatii dupa operatia de varice
- 11operatia de varice este subventionata de asigurarea medicala si ce fel de anestezie se foloseste?
- 2Am voie sa zbor cu avionul dupa o operatie la picior de varice?
- 0După operatia clasica de varice
- 0Sugestii chirurgia varicelor
- 2Operatie prin metoda cu abur
- 1Operatie varice in Belgia !!
- 1Crosectomie și stripping safenian
- 0Operație de varice
Mai multe informații despre: operatie de varice operatia varicelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: