dupa operatia de varice
buna ziua. tocmai m am operat de varice la un picior vinerea trecuta. desi am fost programata pt laser sa facut o greseala si mi sa facut operatie deschisa adica cea clasica. mi sau facut cateva incizii pe pulpa piciorului, si una pe partea laterala interior deasupra genunchiului. aceasta din urma pt ca nu mi sa fixat bine pansamentul am avut sangarare in acel loc, iar asistenta mia pus un pansament mai strans ptr a mi opri sangerarea. in schimb a doua zi cand am verificat linga acel loc mi sa format o vanatae care sa extins un pic in sus si da spre galbui. am purtat ciorapi speciali ziua si noaptea pt 3 zile. adica azi. doctorul mi a spus sa port ciorap ziua si noaptea pt 3 zile apoi sa port ciorapul doar ziua. imi fac griji pt acea vanatae sa nu fie ceva serios.trebue sa merg dupa 10 zile sa mi dea jos pansamentele si copcile si abia dupa 6 saptamani la un control. am facut operatia la un spital de stat. va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns, o parere. va multumesc
4 comentarii
Daca doriti va putem ajuta si cu un remediu homeopat care sa accelereze vindecarea...
ce mi ati putea recomanda mai exact. si va rog daca imi puteti spune daca acea vanatae de pe picior e normal
va multumesc
va multumesc
Hamamelis CH9 si Arnica CH9 zilnic cate o granula de 1-2 ori pe zi, alternant. Refac tesutul si venele.
Sunt remediile standard pt. astfel de operatii.
Le gasiti la farmacii homeopate (Dona, Helpnet), un tub cu 80 de granule costa in jur 6 lei.
Sunt remediile standard pt. astfel de operatii.
Le gasiti la farmacii homeopate (Dona, Helpnet), un tub cu 80 de granule costa in jur 6 lei.
Granulele se sug, nu se inghit. Se evita cafeaua.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6cum se opereaza cel mai usor pentru pacient varicele?
- 5am pe piciorul stang foarte multe venisoare rosii, dureroase
- 4ce contraceptiv sa iau daca sunt predispusa la varice?
- 8Insuficienta venoasa cronica Tip C5 cu inceput de ulcer varicos
- 3varice - un tratament naturist?
- 38Dupa operatie de varice!
- 6am varice la ambele picioare, nu am dureri, nu mi se unfla picioarele
- 6Varice operate
- 0Operaţie varice
- 2Am voie sa zbor cu avionul dupa o operatie la picior de varice?
- 0Operație varice, m-am hotărât
- 0După operatia clasica de varice
- 2Simptome varice?
- 1Varice
- 1Crosectomie și stripping safenian
- 2Anticoncepționalele si varicele
- 2Rana picior drept si varice, probleme de vindecare.
Mai multe informații despre: Varicele operatie de varice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: