Operatie prin metoda cu abur

24-06-2019
MariaDenisa9
Nu este medic/terapeut
MariaDenisa9
Buna ziua !
Mama mea sufera de varice de la 20 de ani, pentru tratarea acestora a avut deja 2 operatii clasice, ultima fiind in urma cu 5 ani. A fost consultata de un medic de la o clinica privata din Cluj, Venart, care i-a sugerat metoda SVS (metoda cu abur).Am citit despre aceasta, dar avand in vedere costul operatiei si faptul ca reprezinta o " noutate" as dori sa stiu daca cineva a mai apelat la aceasta metoda (poate la alte clinici), iar daca da care au fost rezultatele, ati fost multumiti ?
Multumesc mult!
2 comentarii
0
08-02-2021, ora 20:44
Iuliaana
Nu este medic/terapeut
Iuliaana
Eu m-am operat recent prin metoda cu abur si sunt incantata de rezultate.In ceea ce priveste recuperarea completa d na doctor spune ca dureaza cca 6 luni pana vor disparea complet venele operate dar nu ma grabesc, astept.Tratament medicamentos nu mi s-a recomandat dupa operatie, asta e un mare plus.Costul operatiei in sine a fost de 6000 lei, ma gandesc ca merita.Spun asta pentru ca intereseaza si aspectul asta.Cei ce aveti probleme cu varicele nu mai asteptati, rezolvati situatia, viata dupa operatie e total diferita, va creste mult calitatea vietii.D-na doctor Baciu Cornelia este un profesionist desavarsit iar ca om e greu de crezut ca mai exista asa ceva.Ii multumesc toata viata mea pentru ce a facut pentru mine.
0
09-06-2021, ora 19:56
malcos
Nu este medic/terapeut
malcos
Unde ați făcut procedura? Oraș, clinica? 6000 pt ambele picioare?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Operatii de indepartare a varicelor
  • Îndepărtarea venelor varicoase ar putea să nu mai fie necesară, grație unei descoperiri recente
  •