operatia de varice - cost?
as dori sami spuna cineva cam la ce pret se face o operatie de varice
3 comentarii
In sistemul de stat operatiile de varice sunt gratuite. La cabinetele private operatia variaza intre 400 euro si 2500euro
Buna tuturor! As dori, daca se poate, sa-mi furnizati niste informatii legate de costul unei sedinte de scleretoterapie, in cazul venelor in forma de paianjen (spider veins). Stiu ca numarul venelor injectate intr-o singura sedinta variaza, in functie de marimea si localizarea venelor, si ca, in functie de numarul venelor ce necesita terapie, procedura poate dura pana la 30-45 minute.
Actualmente ma aflu in Statele Unite si as dori sa stiu daca sa fac aceasta interventie aici sau in Romania. Pretul unei sedinte de scleretoterapie aici este de 250 $, la care se adauga pretul solutiei care urmeaza a fi injectata, asta presupune in jur de 50$ in plus, adica 300 $ pe sedinta. Exista medici buni aici, nu-i de zis, insa avem si noi in tara medicii nostri, si fiind o inteventie care prezinta prea putine riscuri, as dori sa stiu la ce suma ar trebui sa ma astept in cazul in care as face aceasta in Romania.
Va multumesc!
Actualmente ma aflu in Statele Unite si as dori sa stiu daca sa fac aceasta interventie aici sau in Romania. Pretul unei sedinte de scleretoterapie aici este de 250 $, la care se adauga pretul solutiei care urmeaza a fi injectata, asta presupune in jur de 50$ in plus, adica 300 $ pe sedinta. Exista medici buni aici, nu-i de zis, insa avem si noi in tara medicii nostri, si fiind o inteventie care prezinta prea putine riscuri, as dori sa stiu la ce suma ar trebui sa ma astept in cazul in care as face aceasta in Romania.
Va multumesc!
Bună seara as dori să mă operez de varice și m ar interesa o clinica bună în București și un preț mulțumesc anticipat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6cum se opereaza cel mai usor pentru pacient varicele?
- 7varice in urma unei sarcini
- 4ce contraceptiv sa iau daca sunt predispusa la varice?
- 11Varice - operatie, unde?
- 67Varice la 20 de ani
- 4Agenezie vena iliaca dreapta
- 6Ciorapii medicinali compresivi
- 3varice la 25 ani
- 9Gonatroza bilaterala dreapta
- 13Indicatie operatie varice..care este cea mai sigura si mai usoara interventie?
- 0Cel mai bun chirurg cardiovascular - varice
- 3operatie varice
- 0Operație varice, m-am hotărât
- 1Crosectomie și stripping safenian
- 2Rana picior drept si varice, probleme de vindecare.
Mai multe informații despre: Varicele operatie de varice operatia varicelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: