operatie strabism la Oftapro
As vrea sa stiu daca s-a mai operat vreun adult pentru strabism la clinica Oftapro, la d-na dr.Cioplean.M-ar ajuta sa iau o decizie...
2 comentarii
Buna seara.eu am fost operata de strabism de catre Doamna Doctor Cioplean Daniela.Cred ca sunt vreo 6 ani de atunci.Eu am mai fost operata de strabism la varsta de 11 ani la Timisoara dar operatia nu a reusit.Din cauza strabismului intampinam tot timpul probleme la angajare sau in colectiv si tot timpul am vrut sa fac operatia dar mi-a fost frica sa nu orbesc asa ca acum 6 ani aproximativ am cautat pe net m-am informat si mi-am luat inima in dinti si m-am operat.Ii multumesc din suflet Doamnei Doctor Cioplean pentru operatie.Afost un succes operatia, la inceput dupa operatie aveam momente cand vedeam dublu imaginea mai ales imediat dupa operatie apoi dupa ce creierul s-a obisnuit sa citesca imaginea totul a devenit ok.Azi nu mai sufar de strabism.nu ma dor ochii, nu am probleme de vedere doar miopia de -1 la ambii ochi cum o aveam si inainte de a doua operatie, nu vad dublu, totul e ok ca si cand nu as fi avut strabism deloc.O voi recomanda cu caldura pe Dr Cioplean oricui pentru ca e cel mai bine pregatit oftalmolog din tara si cum lucreza ea cu pacientii nu lucreaza nimeni.
Buna! Am fost operata de curand la Dna Dr Cioplean pt strabism divergent consecutiv, dar la cateva zile de la operatie este convergent de-a dreptul. Imi spui, te rog, la tine cum a fost, cat a durat recuperarea. Este normal sa fie asa? Astept raspuns. Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2strabism convergent
- 0strabism cu hipermetropie si astigmatism
- 0operata de strabism si dupa o luna am facut o alergie de la ata medicala
- 2la 2 ani m-am operat de stabism, acum vad in ceata
- 5de 5 ani... miopie + strabism
- 4privire crucisi fetita de 3 ani
- 2probleme cu strabism
- 1nastere naturala cu strabism?
- 3sora mea isi scartaie dintii in somn
- 0Am strabism doar cand port lentile?
- 0strabism copil
- 2Ambioplie, strabism si i dioptrii cu diferenţă de 2 între ochi
- 1strabism - diferenta mare intre dioptriile ochiului
- 3strabism
- 3Vreau sa ma operez dar nu sunt foarte sigura?Ce ma sfatuiti?
- 1Operatie de strabism
- 1Ochiul stang e un pic deplasat
- 0Strabism
Mai multe informații despre: strabismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: