operatie strabism la Oftapro

26-05-2011
lindamih
Nu este medic/terapeut
lindamih
As vrea sa stiu daca s-a mai operat vreun adult pentru strabism la clinica Oftapro, la d-na dr.Cioplean.M-ar ajuta sa iau o decizie...
2 comentarii
0
21-11-2016, ora 23:14
eneramona
Nu este medic/terapeut
eneramona
Buna seara.eu am fost operata de strabism de catre Doamna Doctor Cioplean Daniela.Cred ca sunt vreo 6 ani de atunci.Eu am mai fost operata de strabism la varsta de 11 ani la Timisoara dar operatia nu a reusit.Din cauza strabismului intampinam tot timpul probleme la angajare sau in colectiv si tot timpul am vrut sa fac operatia dar mi-a fost frica sa nu orbesc asa ca acum 6 ani aproximativ am cautat pe net m-am informat si mi-am luat inima in dinti si m-am operat.Ii multumesc din suflet Doamnei Doctor Cioplean pentru operatie.Afost un succes operatia, la inceput dupa operatie aveam momente cand vedeam dublu imaginea mai ales imediat dupa operatie apoi dupa ce creierul s-a obisnuit sa citesca imaginea totul a devenit ok.Azi nu mai sufar de strabism.nu ma dor ochii, nu am probleme de vedere doar miopia de -1 la ambii ochi cum o aveam si inainte de a doua operatie, nu vad dublu, totul e ok ca si cand nu as fi avut strabism deloc.O voi recomanda cu caldura pe Dr Cioplean oricui pentru ca e cel mai bine pregatit oftalmolog din tara si cum lucreza ea cu pacientii nu lucreaza nimeni.
0
02-03-2017, ora 16:51
ema79
Nu este medic/terapeut
ema79
Buna! Am fost operata de curand la Dna Dr Cioplean pt strabism divergent consecutiv, dar la cateva zile de la operatie este convergent de-a dreptul. Imi spui, te rog, la tine cum a fost, cat a durat recuperarea. Este normal sa fie asa? Astept raspuns. Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul