Operație Pneumotorax
Bună seara, am în jur de 10 zile de când sunt operat de pneumotorax, vreun sa știu va rog care sunt șansele sa recidiveze din nou, și de ce ar trebui sa ma feresc, precizez ca să încercat drenajul cu un tub timp de 7 zile dar gaura din plămân a fost prea mare și a fost nevoie de intervenție chirurgicala. Acum stau și încerc sa ma recuperez operația fiind destul de mare, plus cele 2 gauri de la tuburile de drenaj.
1 comentarii
Hristos a Înviat! După ce vă vor fi scoase tuburile de dren și plaga se va vindeca, totul ar trebui să fie bine. Există riscul de recidivă, dar nu trebuie să trăiți cu stresul că asta s-ar putea întâmpla oricând. Care a fost cauza pneumotoraxului? Există și forme de pneumotorax spontan care apar la individul complet sănătos. Dacă evoluția va fi favorabilă și la radiografia de control nu se va mai evidenția nimic, atunci puteți sta liniștit și să vă reluați activitatea normală. O zi binecuvântată!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 300pneumotorax
- 4Am facut in urma cu 2 sapt un pneumotorax in urma unei cazaturi si a unei fracturi costale
- 13Pneumotorax
- 3am facut in urma cu o luna si jumate un pneumotorax
- 14pneumotorax
- 4Pneumotorax
- 1pneumotorax stang recidivat
- 0pneumotorax spontan
- 1Pneumotorax, chirurgie toracica
- 1pleuriziea exudativ
- 1Operaţie pneumotorax
- 0temperatura dupa pneumotorax
- 1Pneumotoraxul ma distruge psihic
- 0Pneumotorax spontan TOTAL
- 3Rana dupa scoatere tub de dren la plamanul stang
- 0Pneumotorax
- 0Pneumotorax in urma cu 7 ani, ma jeneaza locul unde a fost tubul si sus la umar
- 0Pneumotorax spontan
Mai multe informații despre: Pneumotorax
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: