Adolescent, Pneumotorax Operatie
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea, am 20 de ani, 1, 77m, si 57 kg. Acum 2 saptamani am fost diagnosticat cu un pneumotorax spontan la plamanul drept. Am stat cu tub de drenaj timp de 4 zile, plamanul s-a reexpansionat si am fost externat. In mai putin de 24 de ore a recidivat, m-am internat inapoi in spital, mi s-a facut un ct: "releva pneumotorax drept cu o distanta interpleurala apical de maxim 15 mm". S-a intervenit chirurgical, operatia a fost succes, la radiografie era reexpansionat, am stat tot cu tub de drenaj timp de 4 zile si acum am fost externat. Intrebarea mea este: stiu ca durerile sunt normale, dar mai simt niste simptome care le aveam inainte de operatie ca niste furnicaturi in plaman, parca se misca ceva inauntru, ca o raguseala in piept si ameteli parca nu respir bine si nu ma oxigenez, parca as avea o bula de aer in gat simt. Prezicez ca sturatia e buna 97, 98. Este normal sa se intample asa? Poate recidiva sau pot aparea alte interventii chirurgicale? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, Multumesc :)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Am facut in urma cu 2 sapt un pneumotorax in urma unei cazaturi si a unei fracturi costale
- 14pneumotorax
- 6Calcifieri semnificative ale cartilajelor condrale
- 1tomografie toracica-riscuri in caz de hepatita c si trombocitoza
- 0pneumotorax spontan
- 1pleuriziea exudativ
- 5Computer tomograf (torace-abdomen si pelvis)
- 1dispneea, wheezing, expectorez foarte puțin
- 3Rana dupa scoatere tub de dren la plamanul stang
- 1Tuse seaca si constrictie retrosternala.Sunt sub tratament cu cordarone.
- 0Pneumotorax in urma cu 7 ani, ma jeneaza locul unde a fost tubul si sus la umar
- 1Ct toracic
- 1Ce sanse sunt ? Covid cu aspect evolutiv nefavorabil imagistic
- 0Va rog sa ma ajutați! Examinare CT toraco-pulmonar
- 0Rog interpretare CT - suspiciune limfom mediastinal
- 0CT torace+abdomen+pelvis - trimitere pentru decontare
- 0Rezultat CT scan - micronoduli pulmonari - ce trebuie sa fac în continuare
- 1Reactie dupa CT cu substanta de contrast
- 0Noduli tiroida
Mai multe informații despre: Pneumotorax CT toracic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: