Operatie deviatie de sept?
![GabrielFlorin80](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, deseori am nasul infundat (doar o nara), respir doar pe o nara.dupa ce imi suflu nasul puternic de mai multe ori, pot respira normal pe ambele nari.Asta se intampla in special seara.
In timpul zilei, este partial infundata!
Am mers la control la un cabinet O.R.L., am facut si o radiografie, mi s-a spus ca am o usoara deviatie de sept, mi s-a dat picaturi si ceva comprimate pentru curatarea nasului, cu specificatia ca acest tratament trebuie repetat primavara si toamna !.dar problema persista !
...nu am dureri de cap, nu am probleme de respiratie cand fac sport (merg de cateva ori pe saptamana la sala), nici cand fac cardio la o intensitate crescuta!
Va rog frumos, ma puteti ajuta cu o indicatie?
este necesara operatia pentru deviatie de sept? (medicul la care am fost nu mi-a recomandat)
In timpul zilei, este partial infundata!
Am mers la control la un cabinet O.R.L., am facut si o radiografie, mi s-a spus ca am o usoara deviatie de sept, mi s-a dat picaturi si ceva comprimate pentru curatarea nasului, cu specificatia ca acest tratament trebuie repetat primavara si toamna !.dar problema persista !
...nu am dureri de cap, nu am probleme de respiratie cand fac sport (merg de cateva ori pe saptamana la sala), nici cand fac cardio la o intensitate crescuta!
Va rog frumos, ma puteti ajuta cu o indicatie?
este necesara operatia pentru deviatie de sept? (medicul la care am fost nu mi-a recomandat)
2 comentarii
![Dr. Flueraru Valeriu](https://cdn.romedic.ro/img/medic-default.png)
Deviația minora de sept nu este Cauza care infunda nasul
O inflamație a mucoasei. Mărirea cornetelor în volum asta infunda nasul
Nu recomand operația.
Pe forum găsești alte postări unde am explicat ca rinita hipertrofica. Rinita vasomotorie au ca și cauza. Inflamațiile digestive. Alimentația incorecta și refluxul gastro esofagian
O inflamație a mucoasei. Mărirea cornetelor în volum asta infunda nasul
Nu recomand operația.
Pe forum găsești alte postări unde am explicat ca rinita hipertrofica. Rinita vasomotorie au ca și cauza. Inflamațiile digestive. Alimentația incorecta și refluxul gastro esofagian
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 72probleme cu nasul - sunt intr-o dilema
- 3semne unor boli de oase sau lipsa de calciu?
- 63faringo, amigdalita cronica, deviatie de sept, sinuzita
- 6Am deviatie de sept si rinita hipertrofica...operatie sau nu?
- 6radiofrecventa pt micsorarea cicatricilor din nas
- 4Lueta alungit si deviatie de sept
- 8Am fost diagnosticat acum 4 ani de zile cu sinuzita maxilara - bilaterala si etmoidala + deviatie de
- 1deviatie de sept
- 1deviatie de sept-pt.dl.dr.flueraru
- 6de 2 luni am nasul infundat (nara stanga)
- 2Deviatia de sept afecteaza urechea?
- 0Ciudatenie dupa operatie deviatie sept
- 6Nas infundat-deviatie sept- frisoane
- 5Sforait dupa operatia de deviatie de sept
- 3Inca infundat dupa operatie de deviatie de sept
- 2Deviatie de sept
- 4Deviatie se sept grava
- 1Septum deviat
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: