Operatie de timpan rupt
Buna sera am AVUT cu o luna in urma o operatie la urechea stanga de timpan spart si cu infectie.dupa operatie timp de o luna nu am AVUT probleme acum la o luna o simt infuocata si Imi pocneste am senzatia ca Imi curge iar dar nu curge e normal asa trebuie sa fie inca o am amorita urechea in partea de sus diacnosticul a fost otomastoidite cronica eu mam operat in Italia pe 26 trebuie sa MERG la control.credti ca e normal asa ???trebuie sa faca acum daca incepe sa se dezmorteasca??? Mie frica ca sa rupt iar sau ca mai am infectie acolo..multumesc astept un raspuns Sant foarte ingrijorata
2 comentarii
o ureche dupa operatie.. necesita tualeta corecta.
necesita o respiratie perfecta nazala si un faringe sanatos.. fara iritatii si inflamatii ( implica un regim alimentar caorect fara acru, acidulat, citric..s.a)
la control..se merge atunci când simti nevoiea si apar primele simptome ca ceva nu e bine
daca astepti pana pe 26 mia.. poate sa fie deja foarte tarziu
necesita o respiratie perfecta nazala si un faringe sanatos.. fara iritatii si inflamatii ( implica un regim alimentar caorect fara acru, acidulat, citric..s.a)
la control..se merge atunci când simti nevoiea si apar primele simptome ca ceva nu e bine
daca astepti pana pe 26 mia.. poate sa fie deja foarte tarziu
Multumesc ptr raspuns mai am o nelamurire urechea dreapta curge un lichid cum curgea din stanga acum operata e posibil sa o afecteze pe Cea operata medicul mia spus ca trebuie operata ca e mai bolnava ca cealalta auzi mai Putin doar ca in stanga ai infectie si trebuie sa o operam prima .mie Cam frica de operatie la cealalta ureche pana nu o vad pe stanga ca e mai bine.nu ma doare dar se sue poc poc in nauntru si o simt infuocata am senzatia ca am ceva inauntru ore sa rupt iar ????sap c'è vine am sa ma Duc la control nu cred ca mai astept pana pe 26 c'è parere aveti domnul doctor.de regim alimentari nu mi sa spus nimic.va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Timpan spart din nou!?
- 3Ce anume afecteaza lipsa asta timpanului (in afara de auz mai scazut)?
- 2timpan distrus sau nu?
- 3Exista otomastoidita tuberculoasa??
- 20Operatie timpan
- 11Deplasare de timpan?
- 4Timpan perforat : traumatism sau otita?!?!
- 11infectie in spatele timpanului
- 6lichid in spatele timpanului la copil de sase ani
- 4Otomastoidita acuta si paralizie faciala dreapta la copil de 1.5 ani
- 1Fisura de timpan
- 8De 8 luni am probleme cu somnul
- 1Timpan spart, la strand
- 1Amorteala timpan ureche dreapta
- 3Otomastoidita acuta stanga la 3 ani!
- 2Timpan spart
- 5dupa otomastoidita, imi curg ambele urechi
- 2Perforatie timpan
- 0Timpanoplastie