Operatie de timpan rupt

09-05-2016
Nicoleta stefa
Nu este medic/terapeut
Nicoleta stefa
Buna sera am AVUT cu o luna in urma o operatie la urechea stanga de timpan spart si cu infectie.dupa operatie timp de o luna nu am AVUT probleme acum la o luna o simt infuocata si Imi pocneste am senzatia ca Imi curge iar dar nu curge e normal asa trebuie sa fie inca o am amorita urechea in partea de sus diacnosticul a fost otomastoidite cronica eu mam operat in Italia pe 26 trebuie sa MERG la control.credti ca e normal asa ???trebuie sa faca acum daca incepe sa se dezmorteasca??? Mie frica ca sa rupt iar sau ca mai am infectie acolo..multumesc astept un raspuns Sant foarte ingrijorata
2 comentarii
0
10-05-2016, ora 10:53
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
o ureche dupa operatie.. necesita tualeta corecta.
necesita o respiratie perfecta nazala si un faringe sanatos.. fara iritatii si inflamatii ( implica un regim alimentar caorect fara acru, acidulat, citric..s.a)
la control..se merge atunci când simti nevoiea si apar primele simptome ca ceva nu e bine
daca astepti pana pe 26 mia.. poate sa fie deja foarte tarziu
0
10-05-2016, ora 11:18
Nicoleta stefa
Nu este medic/terapeut
Nicoleta stefa
Multumesc ptr raspuns mai am o nelamurire urechea dreapta curge un lichid cum curgea din stanga acum operata e posibil sa o afecteze pe Cea operata medicul mia spus ca trebuie operata ca e mai bolnava ca cealalta auzi mai Putin doar ca in stanga ai infectie si trebuie sa o operam prima .mie Cam frica de operatie la cealalta ureche pana nu o vad pe stanga ca e mai bine.nu ma doare dar se sue poc poc in nauntru si o simt infuocata am senzatia ca am ceva inauntru ore sa rupt iar ????sap c'è vine am sa ma Duc la control nu cred ca mai astept pana pe 26 c'è parere aveti domnul doctor.de regim alimentari nu mi sa spus nimic.va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: