Am primit o palma peste ureche si mi s-a fisurat timpanul
Buna ziua am primit o palma peste ureche si mi s-a fisurat timpanu stang in jur de 2 mm asa mi s-a spus, am facut o timpanoplastie cu pielitza de la ou de gaina proaspat...imediat cum a pus pielitza am auzit perfect...as vrea sa stiu ce trebuie sa fac in continuare sa nu se dezlipeasca sau infecteze.Urmez tratament de picaturi de bixtonim picaturi in nas, azitroz o data pe zi si parasinus de 3 ori pe zi. va multumesc. Si de ce nu trebuie sa beau acidulat...
7 comentarii
bauturile acidulate schimba PH mucoasei si du ce la inflamatie locala...care piate sa ajunga si iun rinofarige si sa inflameze trompa lui Eustache...care o sa.ti afecteze urechea
Nu sufli deloc nasul...sau usor..fiecare parte a nasului separat...
nu tre sa ajunga apa in ureche
Nu sufli deloc nasul...sau usor..fiecare parte a nasului separat...
nu tre sa ajunga apa in ureche
am facut duminica trecuta o timpanoplastie am luat tratamentul si joi l-am terminat...si as vrea sa stiu cam in cat timp se repara timpanul sa revina la normal ( sa intre apa la el, sa ascult muzica la casti... ) sau o sa am toata viata o sensibilitate si va ttrebui sa ma feresc de unele chestii...VA MULTUMESC
o vindecare completa poate dura 3 saptamani sau 3 luni depinde cum o ingrijesti.. pe forum gasesti cateva sfaturi utile
dar uneori...se intampla ca tot Nu o sa poti da apa in ea...daca nu vrei complicatii
dar uneori...se intampla ca tot Nu o sa poti da apa in ea...daca nu vrei complicatii
Buna ziua. Am si eu o intrebare in legatura cu o problema ce sa intimplat azi. Din greaseala miam lovit nepotul in virstra de 20 ani cu o mina de pix in ureche. A simtit o durere destul de tare si a singerat nu foarte mult, pe betisoare cind sa curatat. Aude, spune ca nu il doare dar sint ingrijorata ca iar fi fisurat sau perforat timpanu. Va rog sami spuneti cit de grav este daca iar fi fusurat sau perforat timpanu si ce medicina este ptr asta ? sau se poate sal fi zgiriat in ureche undeva sa vina singele de acolo ? Va multumesc !
cred ca e doar pielea conductului atinsa
mergeti maine la orl...
mergeti maine la orl...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme cu auzul
- 5Timpan spart din nou!?
- 0Timpanul spart
- 3Imi puteti da un sfat cum sa-mi vindec urechea prin tratament suportat de casa de asigurari?
- 9timpan distrus sau nu 2
- 5am avut o lovitura peste urechea stinga, de trei zile
- 7Timpan fisurat
- 1Fisura de timpan
- 0Nu este timpan zgariat
- 2timpan fisurat... la piscina
- 2Timpan perforat la un copil de 12 ani
- 8cum stiu daca are timpanul perforat
- 4timpan retractat
- 7De 2 zile mi se scurge ceva maro cleios.. e otita?
- 17Lichid in spatele timpanului cu pierderea auzului treptat pe urechea stanga
- 1Mi-am atins oare timpanul?
- 6Urechi infundate-timpan inflamat
- 1Otita si timpan fisurat 50%
Mai multe informații despre: timpanul fisurat timpanul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: