Miringita buloasa
Buna seara.
Marti, 03.01.17 am fost diagnosticata cu miringita buloasa la ureche dreapta.Am primit tratament cu augmentin 7 zile, sinupret, antimflamator, aerinaze si biorinil pt nas. Vineri searapoimâine, la control mi s-a spus ca timpanul arata bine, nu mai este inflamat si ca se vede cv, ce ausa presuspus ca sunt cicatricile de la bulelemulti sparte. Cu toate ca durerile au incetat, urechea este tot infundata. Ce este făcut? La spital misi s-a spus ca dc nu se desfunda dupa 2 sapt sa merg pt investigatii.
Astept raspuns,
MULTUMESC
Marti, 03.01.17 am fost diagnosticata cu miringita buloasa la ureche dreapta.Am primit tratament cu augmentin 7 zile, sinupret, antimflamator, aerinaze si biorinil pt nas. Vineri searapoimâine, la control mi s-a spus ca timpanul arata bine, nu mai este inflamat si ca se vede cv, ce ausa presuspus ca sunt cicatricile de la bulelemulti sparte. Cu toate ca durerile au incetat, urechea este tot infundata. Ce este făcut? La spital misi s-a spus ca dc nu se desfunda dupa 2 sapt sa merg pt investigatii.
Astept raspuns,
MULTUMESC
2 comentarii
se face Audiograma si Timpanograma
aceste investiagtii arata la ce nivel este afectat auzul
aceste investiagtii arata la ce nivel este afectat auzul
Multumesc pt raspuns. Merg la spital saptamana viitoare pt audiograma. Poate fi o problema ca astept atat? Intre timp mai.folosesc decongestionante nazalr? Urechea pocneste uneori cand inghit si am o usoara senzatie de arsura. Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Timpan spart din nou!?
- 3Ce anume afecteaza lipsa asta timpanului (in afara de auz mai scazut)?
- 11timpanoplastie - auz foarte prost
- 0Timpanul spart
- 4Timpan perforat : traumatism sau otita?!?!
- 3timpan spart
- 6Imi trag nasul foarte des, mi se infunda timpanele.. desi nu sunt racit
- 4gaurica in timpan
- 7Am primit o palma peste ureche si mi s-a fisurat timpanul
- 10TImpan 'afundat' lipit de nicovala
- 1Fisura de timpan
- 1Timpan spart, la strand
- 7De 2 zile mi se scurge ceva maro cleios.. e otita?
- 7perforatie de timpan
- 2Timpan perforat (accidental) + otita
- 2Perforatie timpan
- 6Punga de retractie aticala ureche
- 5ajutor ! timpan fisurat?
Mai multe informații despre: timpanul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: