Miringita buloasa

Buna seara.
Marti, 03.01.17 am fost diagnosticata cu miringita buloasa la ureche dreapta.Am primit tratament cu augmentin 7 zile, sinupret, antimflamator, aerinaze si biorinil pt nas. Vineri searapoimâine, la control mi s-a spus ca timpanul arata bine, nu mai este inflamat si ca se vede cv, ce ausa presuspus ca sunt cicatricile de la bulelemulti sparte. Cu toate ca durerile au incetat, urechea este tot infundata. Ce este făcut? La spital misi s-a spus ca dc nu se desfunda dupa 2 sapt sa merg pt investigatii.
Astept raspuns,
MULTUMESC
Marti, 03.01.17 am fost diagnosticata cu miringita buloasa la ureche dreapta.Am primit tratament cu augmentin 7 zile, sinupret, antimflamator, aerinaze si biorinil pt nas. Vineri searapoimâine, la control mi s-a spus ca timpanul arata bine, nu mai este inflamat si ca se vede cv, ce ausa presuspus ca sunt cicatricile de la bulelemulti sparte. Cu toate ca durerile au incetat, urechea este tot infundata. Ce este făcut? La spital misi s-a spus ca dc nu se desfunda dupa 2 sapt sa merg pt investigatii.
Astept raspuns,
MULTUMESC
2 comentarii

se face Audiograma si Timpanograma
aceste investiagtii arata la ce nivel este afectat auzul
aceste investiagtii arata la ce nivel este afectat auzul

Multumesc pt raspuns. Merg la spital saptamana viitoare pt audiograma. Poate fi o problema ca astept atat? Intre timp mai.folosesc decongestionante nazalr? Urechea pocneste uneori cand inghit si am o usoara senzatie de arsura. Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10sindrom vertiginos
- 2timpan distrus sau nu?
- 9timpan distrus sau nu 2
- 5Deficienta velo-palatina.. Se mai poate face ceva in cazul meu, pentru a-mi recupera auzul?
- 13Lichid dupa timpan
- 11infectie in spatele timpanului
- 5care este suprafata timpanului si pina la ce virsta se regenereaza?
- 7Am primit o palma peste ureche si mi s-a fisurat timpanul
- 1Fisura de timpan
- 7timpan usor bombat, senzatie de ureche umeda, acufene
- 2Timpan spart
- 4timpan retractat
- 7perforatie de timpan
- 1Mi-am atins oare timpanul?
- 6Punga de retractie aticala ureche
- 5ajutor ! timpan fisurat?
- 0Timpanoplastie
Mai multe informații despre: timpanul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: