Miringita buloasa
Buna seara.
Marti, 03.01.17 am fost diagnosticata cu miringita buloasa la ureche dreapta.Am primit tratament cu augmentin 7 zile, sinupret, antimflamator, aerinaze si biorinil pt nas. Vineri searapoimâine, la control mi s-a spus ca timpanul arata bine, nu mai este inflamat si ca se vede cv, ce ausa presuspus ca sunt cicatricile de la bulelemulti sparte. Cu toate ca durerile au incetat, urechea este tot infundata. Ce este făcut? La spital misi s-a spus ca dc nu se desfunda dupa 2 sapt sa merg pt investigatii.
Astept raspuns,
MULTUMESC
Marti, 03.01.17 am fost diagnosticata cu miringita buloasa la ureche dreapta.Am primit tratament cu augmentin 7 zile, sinupret, antimflamator, aerinaze si biorinil pt nas. Vineri searapoimâine, la control mi s-a spus ca timpanul arata bine, nu mai este inflamat si ca se vede cv, ce ausa presuspus ca sunt cicatricile de la bulelemulti sparte. Cu toate ca durerile au incetat, urechea este tot infundata. Ce este făcut? La spital misi s-a spus ca dc nu se desfunda dupa 2 sapt sa merg pt investigatii.
Astept raspuns,
MULTUMESC
2 comentarii
se face Audiograma si Timpanograma
aceste investiagtii arata la ce nivel este afectat auzul
aceste investiagtii arata la ce nivel este afectat auzul
Multumesc pt raspuns. Merg la spital saptamana viitoare pt audiograma. Poate fi o problema ca astept atat? Intre timp mai.folosesc decongestionante nazalr? Urechea pocneste uneori cand inghit si am o usoara senzatie de arsura. Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Timpan spart din nou!?
- 9spalaturi auriculare = timpan perforat?
- 3Ce anume afecteaza lipsa asta timpanului (in afara de auz mai scazut)?
- 9timpan distrus sau nu 2
- 3Timpan spart la copil?
- 8problema cu urechea dreapta
- 4gaurica in timpan
- 4Timpan spart in zbor cu avionul!!
- 7Am primit o palma peste ureche si mi s-a fisurat timpanul
- 0Nu este timpan zgariat
- 2Timpan perforat la un copil de 12 ani
- 0timpan perforat
- 7perforatie de timpan
- 17Lichid in spatele timpanului cu pierderea auzului treptat pe urechea stanga
- 2Perforatie timpan