Operatie de scoatere a cuiului gamma(tija) femur
Ma poate ajuta cineva? Am cateva intrebari referitoare la operatia de scoatere a cuiului gamma (tija) pe care o am in femur. Tija mi-a fost implantata in urma unei operatii. Am fost diagnosticat cu un chist pe femur. Mai am cateva luni si voi intrat iar in sala de operatie. Cat dureaza operatia? Cat dureaza perioada de internare ? Cat dureaza perioada de recuperare ? Va fi ca prima data ?
1 comentarii
Buna ziua!
Interventia este mult mai simpla, cu anestezie minima, spitalizare minima si recuperare relativ rapida.
Problema esentiala este sa evitati orice fel de sport sau eforturi fizice medii-mari vreo 3-4 luni, perioada de timp in care colul femural se va reface in urma extragerii cuiului Gamma.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Interventia este mult mai simpla, cu anestezie minima, spitalizare minima si recuperare relativ rapida.
Problema esentiala este sa evitati orice fel de sport sau eforturi fizice medii-mari vreo 3-4 luni, perioada de timp in care colul femural se va reface in urma extragerii cuiului Gamma.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Tija - despre necesitatea extragerii ei
- 1Scoatere suruburi maleola mediala
- 9extractie tija zavorata rush
- 4Ce se intampla daca nu iti scoti placuta si suruburile dupa vindecarea osului?
- 0Tija femur
- 1Operatie la umăr concomitent cu scoaterea șurubului de la mont
- 1Tija femur - trebuia sa o scot acum 2 ani
- 0Nodul la pulpa picior stang
- 0După operație de clavicula cu placa și șuruburi la cate zile pot zbura cu avionul?
- 1Fractură maleola și epifiză distală cu deplasare discretă fixată cu șurub
- 0Extractie tijă centromedulară tibie
- 0Recuperare dupa fractura de clavicula
- 0Întârziere consolidare fractura
- 0Recuperare-osteosinteza cu tija a tibiei/ planificare sarcina inainte/dupa inalturare a ti
- 1Recomandare Spital Bormasina eliminare material osteosinteza
- 1Rog părere la aceasta radiografie după operație
Mai multe informații despre: tratament fractura cu tija, suruburi, placute tija femur