Extractie tijă centromedulară tibie
Buna ziua,
In anul 2012, la vârsta de 50 ani, mi-a fost montată o tijă centromedulară în tibie, ca urmare a unei fracturi cominutive a acesteia.
Refacerea osului a durat în jur de 2 ani. Până în anul 2018 nu m-a deranjat acest implant dar am fost sfătuit să-l extrag.
Am fost supus unei operatii pentru extracția tijei la Spitalul Județean Brașov.
Operația a durat câteva ore dar nu a reușit. Tija a fost extrasă 5 cm după care a fost reintrodusă în poziția inițială.
De atunci și până în prezent, dacă fac un efort minim (mers pe jos câteva sute de metri sau stat în picioare câteva zeci de minute)
mi se inflamează articulația gambei și genunchiul - în zona în care se simte capătul tijei și am dureri persistente.
Apelez la expertiza dvs. să mă sfătuiți dacă este posibilă o nouă intervenție chirugicală pentru extracția implantului.
Vă mulțumesc !
In anul 2012, la vârsta de 50 ani, mi-a fost montată o tijă centromedulară în tibie, ca urmare a unei fracturi cominutive a acesteia.
Refacerea osului a durat în jur de 2 ani. Până în anul 2018 nu m-a deranjat acest implant dar am fost sfătuit să-l extrag.
Am fost supus unei operatii pentru extracția tijei la Spitalul Județean Brașov.
Operația a durat câteva ore dar nu a reușit. Tija a fost extrasă 5 cm după care a fost reintrodusă în poziția inițială.
De atunci și până în prezent, dacă fac un efort minim (mers pe jos câteva sute de metri sau stat în picioare câteva zeci de minute)
mi se inflamează articulația gambei și genunchiul - în zona în care se simte capătul tijei și am dureri persistente.
Apelez la expertiza dvs. să mă sfătuiți dacă este posibilă o nouă intervenție chirugicală pentru extracția implantului.
Vă mulțumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7extragere surub de diafiza tibioperoniera
- 1tija femurala decontata de casa de asigurari
- 1operatie tija - fractura diafiza metetarsian V
- 1Tija - despre necesitatea extragerii ei
- 3Surubul care iese din glezna
- 9extractie tija zavorata rush
- 6Suruburi in picior
- 2Tija metalica fi factură radius
- 1tijă femur întrebare.
- 1Operatie scoaterea tijelor si-a suruburilor.
- 0Tija femur
- 0Intrebare - poate fi scoasa placa și șuruburile?
- 1Operatie fractura tibie cu montare tije
- 5Tibie fracturata
- 2Exista șurub din titan pentru maleole?
- 3Fractura humerus
- 1Rog părere la aceasta radiografie după operație
Mai multe informații despre: tratament fractura cu tija, suruburi, placute tija femur