Operaţie care nu se inchide
Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutaţi intr-o problema urgenta. Mama mea a fost operata in urma cu doua luni de chisturi ovariene. Operatia a decurs bine, insa la cateva zile rana s-a deschis puţin cate puţin pe o lungime de 2-3 cm si adancime 1, 5 cm. A mers l-a control dar i s-a spus sa aiba rabdare. Nu s-a inchis si dupa 2 luni a sferit o alta intetvenţie pt curaţarea ranei. Medicul a spus ca a facut un granulom de fir. A trecut 8 zile de la cea de a doua intervenţie si se pare ca istoria se repeta. Operaţia a inceput sa se desprinda in acelasi loc. Menţionez ca nu are diabet iar biopsia de la chisturi a iesit ok. Va rog sa-mi spuneţi o parere, care ar putea fi cauza. Va mulţumesc!
5 comentarii
Buna seara.
Incizia ( la piele ) e situata unde ?
Ce greutate are dansa ?
Incizia ( la piele ) e situata unde ?
Ce greutate are dansa ?
Incizia este orizontala in partea de jos a abdomenului. Are un strat de grasime la burta si o greutate de 78 kg la o inalţime de 1, 65. Menţionez ca incozia se intersecteaza cu alta verticala facuta in urma cu 20 ani. Cam la locul intersectiei nu se sudeaza.
Buna ziua.
Sunt factori de risc pentru aparitia de supuratii postoperatorii celiotomiile precedente, cat si excesul corporeal. Puteti face la domiciliu pansamente locale, dupa toaleta cu betadina. Daca persista problema, trebuie sa va adresati medicului operator.
Sunt factori de risc pentru aparitia de supuratii postoperatorii celiotomiile precedente, cat si excesul corporeal. Puteti face la domiciliu pansamente locale, dupa toaleta cu betadina. Daca persista problema, trebuie sa va adresati medicului operator.
Am sunat medicul curant si mi-a spus sa mearga la pansat in spital in fiecare.zi. Astazi cand a mers doctoriţa de aici din localitate a spus ca nu arata deloc bine si ca parerea dumneaei ar fi.va este vorba despre o intoleranţa la firele de sutura. Nu stiu ce sa mai cted, dar situatia nu este deloc favorabila.
Buna seara.
Nu ma pot pronunta fara sa vad despre ce e vorba.
Nu ma pot pronunta fara sa vad despre ce e vorba.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6chist ovarian de 7 cm
- 2este un chist?
- 10Cum pot ramane insarcinata?
- 5chist ovarian si anticonceptionalele
- 4Ar trebui sa astept sa imi dispara chistul, sau pot ramane insarcinata asa?
- 2Endometrioza, chisturi ovariere, amenoree
- 0chist ovarian
- 4operata de chist ovarian, trompe infundate... infertilitate
- 0chisturile ovariene
- 1am fost operata de un chist ovarian stang eclatat
- 2Ovarele cu chisturi de 25 mm si 26 mm sunt periculoase?
- 1chist ovarian
- 3CA-125 mărit e grav?
- 1chist ovarian
- 1Chist ovarian
- 0Rigevidon 4 pastile pe zi
- 3Chist ovarian
- 2Chist ovarian 6 cm
- 0Tratament pentru chisturi ovariene cu anticonceptionale Karissa!
- 0Suspect endometrioza
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: