Celulita, vergeturi si varice in acelasi timp :(
Hey :) Deci... Am am o problema grava. E o poveste lunga... Am 14 ani, si de 8 ani am astm bronsic. Si din cauza ca de cele mai multe ori cand eram chiar si putin racita, atunci cand alergam incepeam sa respir de parca as fi fost la maraton... I-am cerut doamnei doctor sa imi dea o scutire pentru a nu mai face sport la scoala. Si stiu ca astmul nu e o scuza pentru a nu mai face miscare deloc, dar nu mi-am imaginat vreodata ce efecte ar putea avea lipsa sportului :( Mai ales ca in ultimii doi ani, m-au preocupat olimpiadele la diverse materii, deci daca inainte mai mergeam cu bicicleta sau mai saream coarda, am inceput sa stau zile intregi nefacand miscare deloc. Chestia e ca am numai 14 ani si deja au inceput sa imi apara pe picioare vergeturi, celulita, si chiar si varice :(... Bine acum nu va imaginati ca arat chiar ca un monstru :)) Pe de alta parte nu am burtica deloc pentru ca din fericire am mai facut si abdomene din cand in cand si la fata sunt destul de draguta :) Si nu sunt chiar plina de vergeturi si chestii, am doar niste inceputuri, numai ca la varsta mea e destul de grav... Alimentatia nu e de vina, ci faptul ca nu am muschi aproape deloc, deci sunt foarte moale stiu asta. Intrebarea mea este, care ar fi cel mai scurt timp in care as putea sa scap de toate aceste chestii si cam cate ore ar trebui sa lucrez zilnic pentru a obtine un rezultat? Si nu am nevoie de raspunsuri care sa imi tina morala, cum ar fi faptul ca peste cativa ani voi arata si mai groaznic... Sunt constienta deja de toate. Din acest motiv vreau sa muncesc din nou si sa previn modul in care as arata in viitor...
1 comentarii
Alimentatia din ziua de azi e intotdeauna de vina, e plina de hormini, aditivi, nitriti, etc.. Indiferent ce mananci - branzeturi, carne, legume, fructe, toate sunt nocive intrucat nu sunt cresctue asa cum trebuie, adica ecologic. De aici si toate problemele pe care le avem noi tinerii, ca doar mancam numai hrana necrescuta natural.
Daca vrei sa te tonifiezi este necesar sa reduci aportul de carbohidrati si sa faci sport 45 de minute timp de 5 zile pe saptamana. In 6 saptamani vei arata diferit deja. Daca ai timp, sa faci exercitiile dimineata, atunci au cel mai mare efect. Sa mananci ceva usor inainte de a exersa. Poti face ceva distractiv, de exmplu aerobic, zumba, pilates, sunt distractive si potrivite pentru femei, plus ca sunt foarte multe videouri pe internet, nici nu trebuie sa iesi din casa.
Daca vrei sa te tonifiezi este necesar sa reduci aportul de carbohidrati si sa faci sport 45 de minute timp de 5 zile pe saptamana. In 6 saptamani vei arata diferit deja. Daca ai timp, sa faci exercitiile dimineata, atunci au cel mai mare efect. Sa mananci ceva usor inainte de a exersa. Poti face ceva distractiv, de exmplu aerobic, zumba, pilates, sunt distractive si potrivite pentru femei, plus ca sunt foarte multe videouri pe internet, nici nu trebuie sa iesi din casa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vergeturile..exista un tratament care sa dea rezultate?
- 5varice - regim?
- 13Ma dor picioarele, mai ales in profunzime. Ar putea fi varice?
- 1celulita infectioasa?
- 9varice la 30 ani
- 3varice sau trombofeblita
- 3as vrea sa slabesc si sa scap de celulita!
- 22varice...
- 3Am fost operata de varice in urma cu 3 luni si mi-a aparut un chist limfatic
- 4celulita, intrebare/recomadari
- 5Ce sa ma fac cu celulita?
- 1vergeturi rosii
- 1Celulita si Anticonceptionalele
- 3varice si vase sparte pe penis
- 6Dupa operatia de varice, am piciorul amortit
- 5dureri de picioare ziua...
- 5vergeturi.. si mai mult
- 0Varice ?
- 2Simptome varice?