Omoplat deformat stang

Buna, ma numesc Raul si am 25 de ani 181 cm, 100kg. Inainte sa ajung la urgente de cateva ori, avem niste dureri de spate, mai exact niste junghiuri intre coloana si omoplat in partea stanga centrala. La inceput nu m-am speriat crezand ca am facut vre-un efort fizic mai considerabil sau dormisem inconfortabil. Pe urma dureriile au inceput sa se intensifice intr-un timp relativ scurt si sa radieze si la piept.Incepusem sa si vomit, cred ca de la dureri. Intr-o noapte m-am speriat si am plecat la urgenta unde mi-am facut un RMN, analize de sange si m-a consultat un medic cardiolog. Am plecat acasa cu Diclac si cu tot cu durere. Dupa o saptama iar acelasi episod cu aceleasi sintome : durere insuportabila in zona lombora, omoplat stang si coloana dar pe langa si o durere de stomac. Iar la urgenta.De data asta o perfuzie, un calmant o ecografie prin care medicul a vazut o pietricica la rinichi. A doua zi am fost la o domna maiestru in bioenergie si mi-a zis ca am omoplatul stang deformat ( acesta si simtindu-se considerabil ). Dar nu inteleg de ce ma doare intre coaste in zona sternului ? Ce recomandari imi da-ti ? Va multumesc pentru timpul acordat.
2 comentarii

Buna ziua!
Din cele descrise de catre D-voastra, problema principala este greutatea (25-30 kg in exces), care deformeaza coloana vertebrala si poate produce simptomele enuntate.
La aceasta greutate este foarte posibila si o problema cardiaca.
Trebuie sa renuntati, evident, la greutatea in exces, dar si sa reduceti drastic efortul fizic.
Un consult la cardiolog poate fi salutar.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Din cele descrise de catre D-voastra, problema principala este greutatea (25-30 kg in exces), care deformeaza coloana vertebrala si poate produce simptomele enuntate.
La aceasta greutate este foarte posibila si o problema cardiaca.
Trebuie sa renuntati, evident, la greutatea in exces, dar si sa reduceti drastic efortul fizic.
Un consult la cardiolog poate fi salutar.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere intre omoplat si coloana
- 4Exista rezolvare pentru urmatorul rezultat RMN ?
- 7dureri zona stanga, omoplat, umar, in dreptul inimii.
- 3dureri de la omoplatul drept spre cot
- 2nu mai pot sa dorm datorita durerilor pe care le am in spate sub omoplatul stang
- 16DURERE OMOPLAT STANG
- 8Durere groaznica...
- 0dureri in omoplat dupa o raceala
- 7Durere chinuitoare in zona omoplatului drept
- 3Durere omoplat
- 1Durere omoplat stang de sus pana jos
- 1durere brusca sub omoplatul stang
- 2Incheietura dureroasa + degetul inelar si mic cu vanataie
- 10Dureri cervicale, umar si omoplat
- 0Dureri omoplat, mana...
- 3Contractura musculara langa omoplat stang
- 3Omoplat deplasat. Incapacitate mana dreaptă