durere intre omoplat si coloana
de ceva vreme simt o durere acuta intre omoplat si coloana in partea stanga. tot odata ma doare si bratul stang iar daca aplec capul spre inainte si intind muschii spatelui ma doare in acel punct intre omplat si coloana. la apasare acel punct dureros da o durere insuportabila. mentionez ca pozitia mea le birou nu a fost f corecta.
4 comentarii
Daca sunteti din Bucuresti deplasati-va pe str. General Berthelot linga Sala de concerte Radio, la cabinetul Somavita unde dn.Viorel Butnaru, osteopat, va reusi ca in 10 minute sa va scape de durerile respective.
Si daca nu sunteti din capitala faceti-va drum pina acolo. Nu va va parea rau, va asigur. Oameni care au avut simptome dureroase timp de ani de zile au scapat de ele in citeva minute pina la citeva zile.
Si daca nu sunteti din capitala faceti-va drum pina acolo. Nu va va parea rau, va asigur. Oameni care au avut simptome dureroase timp de ani de zile au scapat de ele in citeva minute pina la citeva zile.
salut tuturor, eu am o durere langa coloana dar putin mai ios de omoplar, se manifesta ca o durere si arsura in acelasi timp! cand ma intind se intensifica! sunt o persoana anxioasa, am tot facut analize in urma carora nu a iesit nimic in neregula! s-a mai confruntat coneva cu o problema asemanatoare? eu sunt si cocosat un pic, poate fi aceasta durere cu arsura din cauza pozitiei defectuase a spatelui meu? multumesc anticipat
Bună seara. Ceva răspunsuri la durerile și senzațiile descrise mai sus? Mulțumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3recuperare motorie in urma unei interventii la coloana vertebrala
- 7dureri de spate de 2 ori
- 6am ramas intepenita
- 3dureri de la omoplatul drept spre cot
- 6Scanare coloana vertebrala
- 12Dureri de coloana
- 18Dureri la baza coloanei bazin piciorul drept!
- 3problema coloana vertebrala
- 7Rezultat RMN coloana vertebrala
- 0CT coloana lombara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat!
- 4Probleme cu incheieturile membrelor si coloana vertebrala
- 3Poate ajuta Homeopatia in tratarea eficienta a coloanei vertebrale?
- 3Durere omoplat
- 7Dislocare Coloana ??
- 4Durere spate stanga sus
- 0Dureri omoplat, mana...
- 1snapping scapula INDUSA CHIRURGICAL - CUM POATE FI REMEDIATA?
- 2Omoplat deformat stang
- 1Intrebare Durere/Trosnitura unde incepe omoplatul in spatele claviculei
- 5Durere de spate, omoplatul stg.nu cedeaza
Mai multe informații despre: Coloana vertebrala omoplatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: