Intrebare Durere/Trosnitura unde incepe omoplatul in spatele claviculei
Buna seara, Ma numes Ionut si am 29 de ani, de 7 ani ma confrunt cu o problema cu trosnitul omoplatului drept si ar tuturor incheieturilor mani, picioare, la temperaturi scazute acuz dureri articulare si o durere toracala in spate care radiaza si in fata care prinde si coastele. Am facut un rmn iar la rmn mi-a iesit mici hernii de disc, am fost la mai multi reumatologi care au zis ca este normal, am fost la ortoped si la neurologie si mi sa spus ca sunt perfect sanatos, am facut diverse analize aslo, fibrinogen, proteina c reactiva etc la diverse laboratoare care au iesit in valori normale.
In partea dreapata a umarului, imediat cum incepe omoplatul (pe acea vale) la apasare (de sus in jos) am anumite contracturi care dor. plus ca imi trosneste destul de tare, acum a inceput sa trosneasca si omoplatul stang dar putin. Am facut 10 sedinte de fizioterapie si kinetoterapie dar degeaba. ca suplimente am luat 6 luni de zile glucozamina condroitrina msm si colagen iar 1 luna de zile midocalm de 150 mg ( recomantat de un fizioterapeut), in timpul tratamentului si dupa nu am simtit nicio ameliorare. Ce pot face?
Va maultumesc
Cu Stima Ionut.
In partea dreapata a umarului, imediat cum incepe omoplatul (pe acea vale) la apasare (de sus in jos) am anumite contracturi care dor. plus ca imi trosneste destul de tare, acum a inceput sa trosneasca si omoplatul stang dar putin. Am facut 10 sedinte de fizioterapie si kinetoterapie dar degeaba. ca suplimente am luat 6 luni de zile glucozamina condroitrina msm si colagen iar 1 luna de zile midocalm de 150 mg ( recomantat de un fizioterapeut), in timpul tratamentului si dupa nu am simtit nicio ameliorare. Ce pot face?
Va maultumesc
Cu Stima Ionut.
1 comentarii
Trosnitul in sine poate sa fie normal. Insa pentru a exclude anumite patologii care se pot asocia acestui trosnit este nevoie de examinare clinica.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0durere omoplat stang
- 7dureri in piept in partea dreapta
- 3de cateva luni am o durere in spate, chiar sub omoplatul drept
- 2junghi intre omoplati.ajutati-ma
- 1durere puternica omoplatul stang
- 0Umflatura intre omoplati
- 1'Troznit omoplat' urmat de durere spate apoi durerea se lasa in umar.()
- 1durere brusca sub omoplatul stang
- 4Durere spate stanga sus
- 0Dureri omoplat, mana...
- 1Ajutor ! Discofort piept de lunga durata ( nevralgie intercostala ) ?
- 3Contractura musculara langa omoplat stang
- 4Durere omoplat stâng cu iradiere an jos
- 1Durere toracica
- 5Durere de spate, omoplatul stg.nu cedeaza
- 0Durere spate zona dreapta ( paralel cu partea dreapta a pieptului in fata )
- 3Dureri coloana toracica sau nevralgie intercostala?
- 1Junghi omoplat
- 1Durere toracica
Mai multe informații despre: omoplatul durere toracica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Maladia Sprengel - Omoplatul supraridicat congenital
- Fracturile omoplatului
- Durere în piept
- Durere în piept apărută la efort (durerea toracică de efort)
- Durere toracică (în piept) în partea dreaptă
- Durere în piept în partea stângă (durerea toracică sângă)
- Durere toracică centrală (în piept, retrosternal, precordial)
- Durere toracică (în piept) cu iradiere în brațul stâng
- Înțepături în piept
- Durerea pleuro-pulmonară - caracteristici, diagnostic diferențial și tratament
- Durerea toracală - durere de spate în zona coastelor
- Durere în omoplat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: