Intrebare Durere/Trosnitura unde incepe omoplatul in spatele claviculei

09-10-2018
petre.ionut
Nu este medic/terapeut
petre.ionut
Buna seara, Ma numes Ionut si am 29 de ani, de 7 ani ma confrunt cu o problema cu trosnitul omoplatului drept si ar tuturor incheieturilor mani, picioare, la temperaturi scazute acuz dureri articulare si o durere toracala in spate care radiaza si in fata care prinde si coastele. Am facut un rmn iar la rmn mi-a iesit mici hernii de disc, am fost la mai multi reumatologi care au zis ca este normal, am fost la ortoped si la neurologie si mi sa spus ca sunt perfect sanatos, am facut diverse analize aslo, fibrinogen, proteina c reactiva etc la diverse laboratoare care au iesit in valori normale.
In partea dreapata a umarului, imediat cum incepe omoplatul (pe acea vale) la apasare (de sus in jos) am anumite contracturi care dor. plus ca imi trosneste destul de tare, acum a inceput sa trosneasca si omoplatul stang dar putin. Am facut 10 sedinte de fizioterapie si kinetoterapie dar degeaba. ca suplimente am luat 6 luni de zile glucozamina condroitrina msm si colagen iar 1 luna de zile midocalm de 150 mg ( recomantat de un fizioterapeut), in timpul tratamentului si dupa nu am simtit nicio ameliorare. Ce pot face?
Va maultumesc
Cu Stima Ionut.
1 comentarii
0
09-10-2018, ora 12:31
Dr. Mitrulescu Cristian
Ortopedie si traumatologie, Timisoara
Dr. Mitrulescu Cristian
Trosnitul in sine poate sa fie normal. Insa pentru a exclude anumite patologii care se pot asocia acestui trosnit este nevoie de examinare clinica.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: