OMICRAL ÎN SARCINA!
Bună seara ! Am şi eu o întrebare ! săptămână trecuta am luat Omicral de 100 împreună cu Omez 3 zile ( mai exact luni pe data de 28 ). Astăzi am aflat ca sunt însărcinată. Ultima menstruaţie a fost pe data de 30 Noiembrie. Îmi poate afecta copilul acest antibiotic pe care l-am luat ??Sunt foarte neliniştită pana ajung la un medic !Va mulţumesc frumos !
2 comentarii
Buna, am aceeasi problema ca si tine. Am luat omicral 3 zile si acum am aflat ca sunt insarcinata. Am probabil 4 -5 saptamani si am luat pastilele cam acum 2 sapt. Ti a afectat in vreun fel sarcina omicralul? Sunt speriata pana ajung la un control si aflu.Multumesc!
Buna ! Va rog, imi spuneti cum sunteti si ce v-am spus medicul. Si eu am luat omicral 3 zile de două ori pe zi, când eram la ovulație. În prospect scrie (dar am citit prea tarziu) ca este recomandat sa nu raman însărcinată două luni după încetarea tratamentului. si sunt tare speriată. Va rog din suflet sa imi răspundeți!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1in prima luna de sarcina am luat thyrozol
- 22ce efecte pot avea medicamentele asupra dezvoltarii embrionului?
- 36e depresiv
- 2am avut atacuri de panica si am luat orfiril si vit b6 si am aflat ca sunt insarcinata
- 4capsula de slabit la gravide
- 26Pot lua paluxetil ocazional in sarcina?
- 10Antibiotice in sarcina
- 3nidoflor in ultimul trimestru de sarcina
- 4PROZAC in sarcina
- 4cipralex in sarcina?
- 0Nor Quin in sarcina ?
- 17Ce pot sa iau pentru durere de genunchi?
- 1medicamente cu risc in sarcina
- 0Egilok in primele 5 saptamani de sarcina
- 0Omeran?
- 4doxicilina este periculoasa in sarcina
- 4Ce ma sfatuiti sa fac? antidepresive si sarcina
- 0Xanax inaintea sarcinii
- 0Nurofen in sarcina!!
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: