ochii rosi si dureri mari de cap
buna ziua, ma numesc bituc elena, am 32 ani si am o mare problema cu ochi, adica... am 8 ani de cand mi se inroseste ochiul drept de 4 5 ori pe an durerile ma doboara deoarece ma doare si capul rau, am incercat foarte multe tratamente picaturi creme, recomandate de medici .la fiecare tratament am simtit ameliorarea dar cu greu si mereu a reaparut.nici un rezultat concret nuam avut , nu stiu cum se numeste aceasta boala, ori conjuctivita ori ulceratie , multe diagnosticuri am avut, si nici nu stiu cauza acestor simtome.astept raspunss de la voi cu mare nerabdate...aaa am uitat sa precizez ceva..am o luna de zile de cand mi a iesit o chelie in mijlocul capului mai mare decat o moneda de 50 bani. va rog sa mi raspundeti.. va multumesc
9 comentarii
Buna Elana, scrie-mi pe mess si te ajut. Exista un remediu homeopat pt. simptomele pe ce le descri care te va ajuta imediat si de durata. La ce ai numai homeopatia de poate ajuta.
va rog sa mi spuneti messu dmv sa ma lamuriti
sunt bituc elena va rog sa mi trimiteti messu sa putem vb
Buna ziua! Este greu de stabilit un diagnostic fara consult. Sunt multe boli care se manifesta cu episoade de roseata oculara si dureri: glaucom, iridociclita, sclerita, keratita recidivanta, ne putem gandi si la o cefalee cluster headache sau la o arterita gigantocelulara ( b. Horton care apare dupa 50 de ani); iti recomand un consult oftalmologic cu determinarea acuitatii vizuale, examenul polului anterior, al fundului de ochi, controlul TIO, camp vizual computerizat, investigatii sangvine: HL, VSH( creste in arterita gigantocelulara), glicemie, colesterol, TGP, TGO, uree, creatinina, acid uric, examen sumar urina; alte investigatii vor fi stabilite de catre medicul examinator; in urma consultului si investigatiilor, ne putem orienta catre un diagnostic si putem stabili o conduita terapeutica; pierderea de par descrisa de tine se numeste pelada; in aceasta situatie, ar fi bine sa ne gandim si la o afectiune autoimuna si sa facem investigatii si in aceasta directie;numai bine
buna elena,
pentru a lua legatura cu scarface ii poti scrie mesaj dand click pur si simplu pe numele lui
sanatate multa !
pentru a lua legatura cu scarface ii poti scrie mesaj dand click pur si simplu pe numele lui
sanatate multa !
Oamenii se impart in doua categorii : cei care impart oamenii in doua categorii. si cei care n-o fac !
Buna ziua!
Nu stiu daca postez bine aici dar sper sa-mi dati un sfat. Uneori ma trezesc cu o mica durere suborbitala(sacaitoare) si apare chiar si in timpul zilei, care pe parcurs se acutizeaza. Durerea apare doar pe partea stanga si se extinde deasupra ochiului pe frunte. Am observat ca aceste dureri apareau dupa ce mancam ex. mici si beam acidulat dar si dintr-o data. Cand simt durerea inghit quarelin care uneori are succes dar m-am saturat de aceste dureri. Mai adaug ca am nasul infundat si respir greu(sforai) si expectorez des( am facut radiografii pulmonare si e totul bine).Daca ma puteti ajuta cu un sfat?
Va multumesc!
Nu stiu daca postez bine aici dar sper sa-mi dati un sfat. Uneori ma trezesc cu o mica durere suborbitala(sacaitoare) si apare chiar si in timpul zilei, care pe parcurs se acutizeaza. Durerea apare doar pe partea stanga si se extinde deasupra ochiului pe frunte. Am observat ca aceste dureri apareau dupa ce mancam ex. mici si beam acidulat dar si dintr-o data. Cand simt durerea inghit quarelin care uneori are succes dar m-am saturat de aceste dureri. Mai adaug ca am nasul infundat si respir greu(sforai) si expectorez des( am facut radiografii pulmonare si e totul bine).Daca ma puteti ajuta cu un sfat?
Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dureri persistente de cap, in special dimineata
- 3Am dureri de cap!
- 7dureri cervicale si de cap
- 7durere de cap si ameteala
- 1va rog ajutati-ma urgent!durere insuportabila de cap
- 8Ajutati-ma cu un diagnostic prezumtiv
- 8durere si furnicaturi cap
- 2Vartej in urechi, ameteli, dureri de cap, Ce este?
- 1ma doare in spatele capului cand ma enervez
- 1dureri de cap ingrozitoare
- 1dureri de cap groaznice
- 2pansinuzita
- 4dureri de cap, senzatia de ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor
- 6Ma doare capul ba la 2 zile, ba a 2-a zi
- 8Cancer? sa am va rog sa ma ajutati
- 1sinuzita cronica +dureri de cap si probleme oculare
- 3dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 6dureri de cap permanente
- 3Nas înfundat in poziția culcat și dureri de cap
- 1Durere după cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea ochiul iritat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: