Obosesc foarte repede
Am vreo 2 saptamâni de când am nişte stării ciudate, au început cu dureri in piept sau mai mult ca o apăsare si la fel si la inima, am ajuns la spital mi S a zis k am nevralgie...dar eu tot nu m-a simt bine...mai nou obosesc f repede dacă urc 2 etaje îmi creste pulsul...Nush cât de grav este...nu pot lua pastile ca m-a înec cu ele, d abia mananc 😓 Nush dacă e cv grav sau nu...mi am făcut EKG totul a ieşit bn si radiografie la plămâni, la fel ce as putea avea...zi de zi m-a simt rău...simt ca nu am aer ca nu pot respira...
8 comentarii
Daca ati facut radiografie toracica si EKG si acestea au fost OK, atunci urmatorul pas este sa faceti niste analize. Va recomand sa faceti o hemoleucograma, VSH, fibrinogen, glicemie, uree, creatinina, TGO, TGP, Calciu, Fier si Magneziu serice.
la EKG totul normal, la fel si radiografia toracică, dar nu este un fel de durere este mai mult ca si cum cineva apasă pe pieptul meu, dar nu o am mereu, am observat ca de la cafea păţeam aşa dar de la espresso f tare, si am renunţat la cel f tare, in ziua in care am ajuns la spital am băut unul tare...dar Nush ce legătura ar avea, eu sunt si fumătoare...îmi este sa nu am ceva grav...eu intru si f rpd in panica 😓
Este foarte probabil ca simptomatologia dv este determinata de factori de ordin psihologic. Faceti si analizele pe care vi le-am recomandat, iar daca acestea sunt OK nu aveti motive de ingrijorare. Va sfatuiesc sa renuntati la fumat, sa nu mai consumati cafea tare si sa va gasiti preocupari, astfel incat sa nu va mai ganditi la aceste simptome. Multa sanatate va doresc.
Parca tot mai rău m-a simt, m-a gândeam sa nu am astm, tata are, si eu sunt alergică, pentru ca m-a deranjează si respiraţia si apăsarea asta in piept!!! 😓😓😓
Fcaeti test Anxietate pe net dupa ce ati facut analizele.
Puteti merge la un medic pneumolog sa va consulte si sa va faca o spirometrie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ameteala, obosela, panica
- 43Oboseala, dureri, pierderi de memorie
- 5Oboseala, ameteala, senzatii de lesin
- 8Dureri in stanga si pe bratul stang, transmiratie, oboseala
- 5o multime de simpome si nici un raspuns
- 21de doua luni ma simt rau (greata, dureri de cap, slabit 10 kg, oboseala)
- 4Lipsa poftei de mancare, greata, oboseala.
- 2De 1 saptamana tot am diaree + oboseala ce tine de 3 zile incoace
- 4Imi vine sa vomit dupa fiecare masa si sunt foarte obosit in ultimul timp...sugestii?
- 10Derapaj social
- 2Oboseala, epuizare maxima, lipsa de concentrare
- 13stare generala proasta
- 1Respiratie greoaie, stari de oboseala, transpiratie
- 7Laptele de capra - bun in Depresie, oboseala, Astenie
- 7Stare de oboseala, ameteli, dureri gambe dimineata
- 1Stare de rau generala
- 2Oboseala
- 1Obisesc f repede
- 9Oboseala extrema, nevoie de somn, stari de lesin, tremor in corp si urticarie
- 2Slabiciune foarte mare la oboseala normala, lesin
Mai multe informații despre: Oboseala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: