imi tremura mainile, ma simt mai obosit, nu mai sunt la fel de atent
Buna, de la o vreme observa ca, atunci cand vreau sa fac un lucru, sa insurubez ceva, imi tremura mainile, ma simt mai obosit, nu mai sunt la fel de atent, daca fac ceva, dupa mai mult timp uit anumite lucruri. Ce credeti ca ar putea fi? E ca un fel de moleseala.e ceva grav oare ?
3 comentarii
0
19-05-2009, ora 16:01
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salut!
Va recomand sa consultati un medic internist care va va recomanda un set de analize de laborator si va va consulta corespunzator. In urma diagnosticului veti primi si o medicatie pe masura, important este sa respectati posologia si sa aveti incredere ca va veti face bine!
Puteti sa aveti o simpla carenta de minerale (in special calciu, potasiu si magneziu), sau de vitamine; nu trebuie sa va impacientati...consultati-va cu medicul si totul va fi bine!
Numai Bine
Va recomand sa consultati un medic internist care va va recomanda un set de analize de laborator si va va consulta corespunzator. In urma diagnosticului veti primi si o medicatie pe masura, important este sa respectati posologia si sa aveti incredere ca va veti face bine!
Puteti sa aveti o simpla carenta de minerale (in special calciu, potasiu si magneziu), sau de vitamine; nu trebuie sa va impacientati...consultati-va cu medicul si totul va fi bine!
Numai Bine
va multumesc mult, ma gandeam sa fac un CT si sa scap de ideea asta care-i mai urata decat toate.multumesc din nou pentru raspunsul acordat
0
20-05-2009, ora 13:32
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hristos a Inviat!
Va puteti face un computer tomograf si chiar si o rezonanta magnetica nucleara, este alegerea dvs, dar nu mai fiti nihilist (negativist), ganditi pozitiv.
Toate cele bune!
Cu multa placere,
NICK:)
Va puteti face un computer tomograf si chiar si o rezonanta magnetica nucleara, este alegerea dvs, dar nu mai fiti nihilist (negativist), ganditi pozitiv.
Toate cele bune!
Cu multa placere,
NICK:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43Oboseala, dureri, pierderi de memorie
- 3ma simt mereu obosita
- 5inainte eram o persoana foarte activa, iar acum nu mai am pofta de nimic as sta in pat cand vin de l
- 3tremuraturi, palpitatii si diaree... e ceva grav?
- 2Lipsa orgasmului poate fi cauzata de stres sau oboseala?
- 8tremurul mainilor
- 10insomnii oboseala prelungita
- 22Oboseala, extenuare severa chiar si cu un stil de viata sanatos! + analize
- 6ticuri nervoase necontrolate, dureri de cap, oboseala constanta si teama
- 26vorbesc singura-despartire!
- 11de ceva timp imi tremura mainile si uneori tot corpul
- 1Oboseala si Lipsa de apetit
- 3oboseala de 4 luni, in urma unui sifilis
- 1stare de oboseala permanenta.
- 5Oboseala excesiva si palpitatii.
- 1Medicamente pentru inima ( diltiazem, aspenter, rosucard )
- 6Durere cap, vedere slaba, transpiratie, oboseala, ajutor!!!
- 1Îmi tremură mâinile de câteva luni.
- 1Oboseală, durere de cap, după cap.
- 0Duere de cap, stare se oboseală, atacul cerebral?
Mai multe informații despre: Tremuratul mainilor Oboseala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: