Oboseala continua si persistenta
Buna seara,
Am observat de ceva vreme ca ma confrunt cu o problema foarte grava, si anume, o oboseala cronica.
Dorm, cel putin 6-7 ore pe noapte, fac sport, am redus cafeaua si tigarile, dar tot ma simt obosit incontinuu.
Sunt perioade la munca, cand sunt rupt total din cauza oboselii, pur si simplu, pentru 15-20 de minute, ma chinui sa tin ochii deschisi. Si imi zic si colegii : '' tu esti din ce in ce mai obosit''.
Dupa ce ajung seara acasa, nu mai am chef de nimic, ma simt epuizat total, nu mai am starea necesara nici sa citesc o carte, si in plus simt ca mi-a scazut si capacitatea de concentrare.
As dori sa stiu care ar fi cauza oboselii acesteia. Si ce analize mi-ati recomanda sa fac ?
O seara frumoasa va doresc.
Am observat de ceva vreme ca ma confrunt cu o problema foarte grava, si anume, o oboseala cronica.
Dorm, cel putin 6-7 ore pe noapte, fac sport, am redus cafeaua si tigarile, dar tot ma simt obosit incontinuu.
Sunt perioade la munca, cand sunt rupt total din cauza oboselii, pur si simplu, pentru 15-20 de minute, ma chinui sa tin ochii deschisi. Si imi zic si colegii : '' tu esti din ce in ce mai obosit''.
Dupa ce ajung seara acasa, nu mai am chef de nimic, ma simt epuizat total, nu mai am starea necesara nici sa citesc o carte, si in plus simt ca mi-a scazut si capacitatea de concentrare.
As dori sa stiu care ar fi cauza oboselii acesteia. Si ce analize mi-ati recomanda sa fac ?
O seara frumoasa va doresc.
2 comentarii
Buna seara.
Mergeti la medicul de familie sa faceti un set de analize de sange pe care vi le va prescrie el.
Daca analizele ies bune, faceti un test de depresie pe net. Oboseala poate fi o somatizare a unei boli numita depresie.
Mergeti la medicul de familie sa faceti un set de analize de sange pe care vi le va prescrie el.
Daca analizele ies bune, faceti un test de depresie pe net. Oboseala poate fi o somatizare a unei boli numita depresie.
Mergeți la medicul de familie să vă dea o trimitere pentru investigații. Dacă nu se confirmă o cauză medicală, faceți o evaluare psihologică la un psiholog clinician cu experiență.
Orice diagnostic se pune în cabinet, pentru că numai psihologul poate pune un diagnostic diferențial, întrucât anumite simptome se găsesc în cadrul mai multor tulburări.
Orice diagnostic se pune în cabinet, pentru că numai psihologul poate pune un diagnostic diferențial, întrucât anumite simptome se găsesc în cadrul mai multor tulburări.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2oboseala cronica?
- 6stare de ameţeală continuă
- 6Oboseala cronica-ajutor
- 13Lene cronica.
- 66tulburare afectiva bipolara V (tratament nemedicamentos)
- 4Stare de cap greu permanenta si oboseala, somn nelinistit
- 8oboseala cronica, lipsa poftei de mancare, stres
- 14Stare generala de sanatate proasta, lista lunga de simptome
- 27oboseala cronica
- 5Cefalee, oboseala cronica, vertij...
- 2Mancarimii, oboseala cronica, dureri musculare!
- 1Oboseala cronica, lipsa de vlaga si chef de viata
- 13Caut raspuns unui cumul de simptome..
- 9Nu reusesc sa pun la loc cele 5 kg pierdute in urma cu 5 luni!
- 0Mancarimi, iritatii, oboseala
- 0Oboseala constanta urmata de lipsa poftei de mancare si invatat
- 6Oboseala permanenta
- 2Oboseala constanta
Mai multe informații despre: oboseala cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: