o problema si o nelamurire

10-01-2010
alexandru2690
Nu este medic/terapeut
alexandru2690
Multe persoane imi spun ca daca doar te joci cu prietena si ea este virgina poate ramane insarcinata daca cumva ajunge lichid seminal in zona vaginului...eu mam jucat cu prietena dar am folosit prezervativ dar acesta sa rupt..asta a fost pe data de 31 octombrie iar pe 8 noiembrie ia venit menstruatia, in decembrie o astepta pe data de 12 si a venit pe data de 6 si a tinut pana in 10 sau 11...simptome de sarcina nu are si totusi am facut si un test sure check prin 15, 16 decembrie si a iesit negativ...ce sa cred?poate fi vorba de sarcina?si se poate sa ramana insarcinata dak ne jucam doar si nu are loc dezvirginarea?multumesc mult...mentionez ca ea are 17 ani
2 comentarii
0
15-01-2010, ora 23:31
LadyBug26
Nu este medic/terapeut
LadyBug26
1- imposibila o sarcina.
2- poate ramane insarcinata si daca e virgina (din cate stiu eu), adica daca doar va "jucati" si cumva ajunge sperma pe unde nu trebuie. oricum, aveti grija
0
16-01-2010, ora 09:39
alexandru2690
Nu este medic/terapeut
alexandru2690
multumesc mult de raspuns si as vrea sa mai adug ceva...luna asta nu a aparut ciclu care normal trebuia sa apara pe data de 8 ianuarie...am facut in data de 14 un teste de sarcina dinou si a iesit tot negativ, iar in zilele de 14, 15 piretena mea mi-a spus ca ia aparut un lichid de dimensiunea unei unghii si asta a fost de 2 sau 3 ori, iar ca si culoare ar fi fost ca un maro deschis.ce sa cred?ce poate fi?vreo posibila sarcina?va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici