o problema si o nelamurire

Multe persoane imi spun ca daca doar te joci cu prietena si ea este virgina poate ramane insarcinata daca cumva ajunge lichid seminal in zona vaginului...eu mam jucat cu prietena dar am folosit prezervativ dar acesta sa rupt..asta a fost pe data de 31 octombrie iar pe 8 noiembrie ia venit menstruatia, in decembrie o astepta pe data de 12 si a venit pe data de 6 si a tinut pana in 10 sau 11...simptome de sarcina nu are si totusi am facut si un test sure check prin 15, 16 decembrie si a iesit negativ...ce sa cred?poate fi vorba de sarcina?si se poate sa ramana insarcinata dak ne jucam doar si nu are loc dezvirginarea?multumesc mult...mentionez ca ea are 17 ani
2 comentarii

1- imposibila o sarcina.
2- poate ramane insarcinata si daca e virgina (din cate stiu eu), adica daca doar va "jucati" si cumva ajunge sperma pe unde nu trebuie. oricum, aveti grija
2- poate ramane insarcinata si daca e virgina (din cate stiu eu), adica daca doar va "jucati" si cumva ajunge sperma pe unde nu trebuie. oricum, aveti grija

multumesc mult de raspuns si as vrea sa mai adug ceva...luna asta nu a aparut ciclu care normal trebuia sa apara pe data de 8 ianuarie...am facut in data de 14 un teste de sarcina dinou si a iesit tot negativ, iar in zilele de 14, 15 piretena mea mi-a spus ca ia aparut un lichid de dimensiunea unei unghii si asta a fost de 2 sau 3 ori, iar ca si culoare ar fi fost ca un maro deschis.ce sa cred?ce poate fi?vreo posibila sarcina?va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act