Umflatura ureche

28-08-2018
andreea229
Nu este medic/terapeut
andreea229
Buna ziua,
Ieri dimineata m-am trezit cu o durere de ureche, iar cand am pus mana am simtit o umflatura in spatele urechii, deasupra lobului.Era tare la atingere si usor dureroasa.Astazi, pare ca s-a mai retras si este mai moale la palpare, in continuare usor dureroasa.Nu am dureri de cap, febra sau alte simptome.Ce credeti ca ar putea fi?
Multumesc!
6 comentarii
0
28-08-2018, ora 20:13
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Citește Chist sebaceu
0
28-08-2018, ora 23:27
emma27
Nu este medic/terapeut
emma27
Buna seara !
Am si eu o intrebare va rog frumos.
Unde ii pot face copilului meu de 4 ani fibroscopie nazala în bucurești sau in alt oras?
Multumesc!
0
29-08-2018, ora 09:19
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
la acesta varsta copii nu prea coopereaza, asa ca cu anestezie locala.. n.o sa reusiti
daca e vorba de o endoscopie cu anestezie totala, adormit copilul..se face doar in clinici ORL cu Internare
NU cred ca se merita asa ceva doar de a sti marimea polipilor
sunt si alet simptome indirecte care vorbesc despre marimea polipilor
ce trebuie sa stiti
1 Toti copii au polipi ( ei sunt necesari acolo si fac parte din sistemul de aparare
2 polipii se maresc in volum doar pe fon alergic.. la copii cu intoleranta la lactoza sau gluten... si la copiii care fac reflux gastro-esofagian in somn, acidul gastric ii inflameaza
3 când polipii sunt mai mari in volum..copii respira noaptea doar pe gurita
0
01-09-2018, ora 00:00
emma27
Nu este medic/terapeut
emma27
Cel mic a fost operat de polipi la vârsta de 2 ani, simptome :numeroase otite, nas tot timpul plin de secretii vascoase care se infectat.
Acum are 4ani si de circa 8luni are o tuse seaca din gât doar ziua cu frecventa foarte mare uneori si la 5 sec.Am fost cu el la toti specialiștii, i.am facut toate analizele posibile si nu am reusit sa descopăr.
Intenționăm să.i fac fibroscopie sa vad daca cumva tuse astea este de la polipi sau tuse amigdaliana, el având tot de cand a inceput tusea amigdalele mărit in volum care nu s.au retras la tratamentul cu antibiotic.
0
01-09-2018, ora 00:02
emma27
Nu este medic/terapeut
emma27
Multumesc pentru informatii!
0
03-09-2018, ora 09:36
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
si tusea.. si alte simptome orl..si faptul ca ati operat copilul doar la 2 ani.se datoreaza unui singur lucru
este un copil care face Reflux gastro-esofagian...
acidul gastric este cauza acelor probleme
consult la gastrologie
schimbat radical stilul alimentar
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: