Umflatura ureche
Buna ziua,
Ieri dimineata m-am trezit cu o durere de ureche, iar cand am pus mana am simtit o umflatura in spatele urechii, deasupra lobului.Era tare la atingere si usor dureroasa.Astazi, pare ca s-a mai retras si este mai moale la palpare, in continuare usor dureroasa.Nu am dureri de cap, febra sau alte simptome.Ce credeti ca ar putea fi?
Multumesc!
Ieri dimineata m-am trezit cu o durere de ureche, iar cand am pus mana am simtit o umflatura in spatele urechii, deasupra lobului.Era tare la atingere si usor dureroasa.Astazi, pare ca s-a mai retras si este mai moale la palpare, in continuare usor dureroasa.Nu am dureri de cap, febra sau alte simptome.Ce credeti ca ar putea fi?
Multumesc!
6 comentarii
Citește Chist sebaceu
Buna seara !
Am si eu o intrebare va rog frumos.
Unde ii pot face copilului meu de 4 ani fibroscopie nazala în bucurești sau in alt oras?
Multumesc!
Am si eu o intrebare va rog frumos.
Unde ii pot face copilului meu de 4 ani fibroscopie nazala în bucurești sau in alt oras?
Multumesc!
la acesta varsta copii nu prea coopereaza, asa ca cu anestezie locala.. n.o sa reusiti
daca e vorba de o endoscopie cu anestezie totala, adormit copilul..se face doar in clinici ORL cu Internare
NU cred ca se merita asa ceva doar de a sti marimea polipilor
sunt si alet simptome indirecte care vorbesc despre marimea polipilor
ce trebuie sa stiti
1 Toti copii au polipi ( ei sunt necesari acolo si fac parte din sistemul de aparare
2 polipii se maresc in volum doar pe fon alergic.. la copii cu intoleranta la lactoza sau gluten... si la copiii care fac reflux gastro-esofagian in somn, acidul gastric ii inflameaza
3 când polipii sunt mai mari in volum..copii respira noaptea doar pe gurita
daca e vorba de o endoscopie cu anestezie totala, adormit copilul..se face doar in clinici ORL cu Internare
NU cred ca se merita asa ceva doar de a sti marimea polipilor
sunt si alet simptome indirecte care vorbesc despre marimea polipilor
ce trebuie sa stiti
1 Toti copii au polipi ( ei sunt necesari acolo si fac parte din sistemul de aparare
2 polipii se maresc in volum doar pe fon alergic.. la copii cu intoleranta la lactoza sau gluten... si la copiii care fac reflux gastro-esofagian in somn, acidul gastric ii inflameaza
3 când polipii sunt mai mari in volum..copii respira noaptea doar pe gurita
Cel mic a fost operat de polipi la vârsta de 2 ani, simptome :numeroase otite, nas tot timpul plin de secretii vascoase care se infectat.
Acum are 4ani si de circa 8luni are o tuse seaca din gât doar ziua cu frecventa foarte mare uneori si la 5 sec.Am fost cu el la toti specialiștii, i.am facut toate analizele posibile si nu am reusit sa descopăr.
Intenționăm să.i fac fibroscopie sa vad daca cumva tuse astea este de la polipi sau tuse amigdaliana, el având tot de cand a inceput tusea amigdalele mărit in volum care nu s.au retras la tratamentul cu antibiotic.
Acum are 4ani si de circa 8luni are o tuse seaca din gât doar ziua cu frecventa foarte mare uneori si la 5 sec.Am fost cu el la toti specialiștii, i.am facut toate analizele posibile si nu am reusit sa descopăr.
Intenționăm să.i fac fibroscopie sa vad daca cumva tuse astea este de la polipi sau tuse amigdaliana, el având tot de cand a inceput tusea amigdalele mărit in volum care nu s.au retras la tratamentul cu antibiotic.
si tusea.. si alte simptome orl..si faptul ca ati operat copilul doar la 2 ani.se datoreaza unui singur lucru
este un copil care face Reflux gastro-esofagian...
acidul gastric este cauza acelor probleme
consult la gastrologie
schimbat radical stilul alimentar
este un copil care face Reflux gastro-esofagian...
acidul gastric este cauza acelor probleme
consult la gastrologie
schimbat radical stilul alimentar
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Galma langa ureche
- 67Umflatura dupa ureche
- 3o -excrescenta- in spatele urechii
- 3Umflatura la urechea stanga
- 6In spatele urechii drepte, am o umflatura, tare si nedureroasa, ca si cum osul s-ar fi lungit
- 4ptr dl.dr.flueraru
- 5de cam 3 ani am un ganglion inflamat in spatele urechii drepte
- 10ganglion dupa ureche la fetita de 2 ani si 7 luni
- 1umflatura dupa ureche
- 3Umflatura dupa ureche
- 2umflatura la nivelul lobului auricular urechea dreapta
- 3umflatura pavilion ureche dr.
- 2Durere in spatele urechii stangi
- 11Umflatura tare dureroasa dupa ureche
- 1umflatura in spatele urechii langa maxilar
- 1Tumora Siringochistadenomului papilifer
- 1Umflatura dupa lobul urechii si maxilar