o pata rosie pe obraz care nu trece
Bebitza mea de 5 luni a facut o dermatita, cred, pe obrazul stang si nu ii trece. Am incercat cu baneocin si unguent si pudra si nu se vede nici o ameliorare. Ce sa fac? Ce tratamente naturale ii pot da?
Multumesc.
Multumesc.
3 comentarii
Incearca cu putin Nidoflor, un strat foarte subtire, o data pe zi, si ai grija sa nu duca cu manuta unguentul spre ochi.Sau cu ulei de masline.Sarbatori fericite!
Buna!Ce face bebe i-a trecut?Eu zic sa incercati si crema de galbenele.Ar mai fi ceva...sa va dati seama de la ce a aparut si sa indepartati acel factor determinant.
Buna.
Din pacate nu. Am fost la dermatolog si ne-a prescris o crema cu hidrocortizon "Locoid" 5 zile si o crema hidratanta Exogema. A mers bine atunci in primele 5 zile, dupa aceea s-a extins in jurul guritei si pe obrajori un pic. Cand iese afara e si mai rau, cand mananca lapte este la fel. O sa mergem iar la control. Cc crema de galbenele ii dadusem inainte, si nu a mers, si cu ulei de masline. Doamne ajuta pe mai departe sa gasim solutia ideala sa o tratam.
Multumim de raspunsuri.
Din pacate nu. Am fost la dermatolog si ne-a prescris o crema cu hidrocortizon "Locoid" 5 zile si o crema hidratanta Exogema. A mers bine atunci in primele 5 zile, dupa aceea s-a extins in jurul guritei si pe obrajori un pic. Cand iese afara e si mai rau, cand mananca lapte este la fel. O sa mergem iar la control. Cc crema de galbenele ii dadusem inainte, si nu a mers, si cu ulei de masline. Doamne ajuta pe mai departe sa gasim solutia ideala sa o tratam.
Multumim de raspunsuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 27alergie aparuta la efort sau la cald
- 2pete rosiatice pe piept si pe maini
- 6sensibilitate a pielii
- 2pete rosii mari pe corp, ochi inflamati, intoxicatie alimentara
- 3pete rosii in zona axilei
- 8Alergie sau boala a pielii?
- 4Pete rosii pe cap?
- 2pete rosii cu prurit pe brate si picioare
- 0pete rosii si tari pe picioare
- 3Pete rosii pe piele si raceli frecvente..este oare leucemie?
- 3Pete rosii pe picior
- 4pete rosii pe fata bebelusului
- 2Pete rosii pe mana.
- 2Pete rosii pe gat, fata, piept, spate, fara rezolvare.
- 3Pete rosi fără mâncărimi
- 1Roseata pe abdomen fara mancarime
- 1Pete mari, rosii, umflate in forma de cerc sau C pe piept
- 2Pete rosii piele
- 1Pete roșii pe gât, piept și cot
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: