Pete rosii pe piele, cat oul de gaina, mancarime
Buna ziua!
De o saptamana mi-au aparut pe corp niste pete rosii cat o moneda de 10 bani. Ma mananca foarte rau, iar daca ma scarpin, se fac cat oul de gaina, sant si putin ridicate, umflate, nu sant la nivelul pielii.
Am fost la urgenta, am facut analize de sange, raze la plamani, examen de urina, mi s-a administrat dexametazona, am luat si alte pastile pentru alergie, am folosit creme, geluri, toate pentru alergie.Nimic nu foloseste!!! Petele apar peste tot, pe gambe, fese, abdomen, maini, frunte.Ma dispera mancarimile.Maine am programare la dermato.
Va rog, ajutati-ma cu un sfat !!!
De o saptamana mi-au aparut pe corp niste pete rosii cat o moneda de 10 bani. Ma mananca foarte rau, iar daca ma scarpin, se fac cat oul de gaina, sant si putin ridicate, umflate, nu sant la nivelul pielii.
Am fost la urgenta, am facut analize de sange, raze la plamani, examen de urina, mi s-a administrat dexametazona, am luat si alte pastile pentru alergie, am folosit creme, geluri, toate pentru alergie.Nimic nu foloseste!!! Petele apar peste tot, pe gambe, fese, abdomen, maini, frunte.Ma dispera mancarimile.Maine am programare la dermato.
Va rog, ajutati-ma cu un sfat !!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Pete rosii pe piele... mancarime
- 3mici pete rosii pe gambe
- 5pete rosii pe spate si cojite albe pe scalp
- 3Pete rosii
- 73pete rosii pe corp
- 1ma mananca peste tot in cap sub parul capului
- 5Pete rosii pe tot corpul... ajutor!
- 2pete rosii pe corp aparute pe fond nervos??
- 0afectiuni ale pielii
- 1Pata rosie sub piele
- 2Pete rosii pe gat, fata, piept, spate, fara rezolvare.
- 2Semne/pete rosii in palma si talpa
- 3Pete rosi fără mâncărimi
- 1Pete roșii când ies afara la soare
- 2Buna va rog sa ma ajutați - pete de culoare roșie pe mana
- 3Alergie pe corp - pete roșioare
- 2Pata rosiatica sân
- 0Buna seara, am o nelămurire in ceea ce o privește pe fetița mea, in vara împlinește 2 ani
- 3Pată roșie lângă testicule
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: