Problema labii mici
Sunt foarte speriata!
In cateva zile trebuie sa-mi vina menstruatia, dar am observat ca am niste mancarimi usoare in zona labiilor mici. Fix la intrarea in vagin si pe pielea de jos a vaginului spre anus, am observat ca am niste bubite una langa alta si destul de multe care sunt de aceeasi culoare ca labiile si nu sunt nici prea vizibile, dar se simt la atingere. Ma mai sperie faptul ca prietenul meu are niste bube la fel, micute una langa alta pe partea dintre capul si pielea penisului. Ce inseamna asta? Niciunul dintre noi nu am fost la doctor si as prefera sa stiu de la voi mai intai ce am. Eu si prietenul meu n-am mai avut vreun contact sexual de vreo 2 luni sau chiar 3.
In cateva zile trebuie sa-mi vina menstruatia, dar am observat ca am niste mancarimi usoare in zona labiilor mici. Fix la intrarea in vagin si pe pielea de jos a vaginului spre anus, am observat ca am niste bubite una langa alta si destul de multe care sunt de aceeasi culoare ca labiile si nu sunt nici prea vizibile, dar se simt la atingere. Ma mai sperie faptul ca prietenul meu are niste bube la fel, micute una langa alta pe partea dintre capul si pielea penisului. Ce inseamna asta? Niciunul dintre noi nu am fost la doctor si as prefera sa stiu de la voi mai intai ce am. Eu si prietenul meu n-am mai avut vreun contact sexual de vreo 2 luni sau chiar 3.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de o saptamana am mancarimi in zona vaginului
- 3Este bine sa fac spalaturi vaginale cu Tantum Rosa?
- 4am nevoie de un raspuns
- 0cred ca am candida...
- 1tratament naturist pentru cistita
- 6de cateva zile ma mananca si in interior si in exterior zona genitala
- 3Bubite, scurgere, mancarime in zona genitala.
- 3secretii vaginale urat mirositoare
- 3Mancarimi in zona intima !!
- 6Decalotare... acum simt o usoara mancarime si usturime. Ce poate fi?
- 5un fel de carne crescuta langa capul penisului
- 1Iritatie genitala
- 0Problema testicule
- 1Iritaţii?
- 1Mancarimi vaginale si bubite rosii
- 2mancarime, discomfort in zona genitala
- 1Urgent ! Ajutor
- 0Mancarime preput
- 16Salut! dimineața picătura galbena mancarime usoara pe canalul penis nu miroase
- 1Infecție urinară
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala