Problema labii mici

Sunt foarte speriata!
In cateva zile trebuie sa-mi vina menstruatia, dar am observat ca am niste mancarimi usoare in zona labiilor mici. Fix la intrarea in vagin si pe pielea de jos a vaginului spre anus, am observat ca am niste bubite una langa alta si destul de multe care sunt de aceeasi culoare ca labiile si nu sunt nici prea vizibile, dar se simt la atingere. Ma mai sperie faptul ca prietenul meu are niste bube la fel, micute una langa alta pe partea dintre capul si pielea penisului. Ce inseamna asta? Niciunul dintre noi nu am fost la doctor si as prefera sa stiu de la voi mai intai ce am. Eu si prietenul meu n-am mai avut vreun contact sexual de vreo 2 luni sau chiar 3.
In cateva zile trebuie sa-mi vina menstruatia, dar am observat ca am niste mancarimi usoare in zona labiilor mici. Fix la intrarea in vagin si pe pielea de jos a vaginului spre anus, am observat ca am niste bubite una langa alta si destul de multe care sunt de aceeasi culoare ca labiile si nu sunt nici prea vizibile, dar se simt la atingere. Ma mai sperie faptul ca prietenul meu are niste bube la fel, micute una langa alta pe partea dintre capul si pielea penisului. Ce inseamna asta? Niciunul dintre noi nu am fost la doctor si as prefera sa stiu de la voi mai intai ce am. Eu si prietenul meu n-am mai avut vreun contact sexual de vreo 2 luni sau chiar 3.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Scurgere maronie si mancarime vaginala
- 3in jurul penisului mi s-a inrosit pielea si am mancarimi ff mari
- 9pata pe picior in zona genitala si mancarimi
- 6am o mancarime a labiilor de cateva luni
- 4am o infectie alba varscoasa, mancarimi, dar nemirositoare
- 3ajutati-ma va rog.. mincarimile pot fi de la acel prezervativ.
- 10candidoza genitala
- 0poate fi candidoza?
- 7Mancarime in vagin
- 0Probleme la penis
- 0Mancarimi vaginale, nevoia de a urina
- 1Mancarime vagin
- 0Bubite rosii, mancarime si decojire a varfului penisului!
- 1Pata alba pe testicol
- 0Vaginita?
- 1macarimi zona ingginala si bubite albe scort
- 0Întrebare mincarimi in zona intima, eliminari de culoare galbena cu miros urit
- 2Probleme genitale
- 0Bubițe albe pe labiile majore, ganglion inflamat
- 1Mâncărimi și rană in zona intimă
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala