nu stiu ce sa fac...

Buna ziua!Ma numesc Denisa si am 31 de ani, sunt casatorita si am un baietel de aproape 5 ani nascut prin cezariana...de anul trecut au inceput sa-mi apara cosuri...am inceput sa iau Yasmin..in a 3 a luna de yasmin mi-a aparut sangerare cand mai aveam 3 pastile din blister...a 5 a luna am patit acelasi lucru cand mai aveam 4 pastile din blister..sangerarea se transforma in ciclu si ma tinea 2 sapt...am schimbat si am luat tri-regol...in a doua luna de tri-regol am fost la un control ginecologic unde mi s-a spus ca totul este ok, dar tb sa pun nuvaring sau sa folosesc crema pharmatex.cand mai aveam 8 pastile de tri-regol mi-a aparut sangerarea...am terminat blisterul, am pus nuvaringul...dar sangerarea m-a tinut 3 saptamani si 3 zile...am scos nuvaringul...am asteptat urmatorul ciclu si am pus din nou nuvaringul...dar de la nuvaring eu si partenerul meu am avut probleme...am facut vaginita...de o luna nu am mai luat nimic...nu stiu ce contraceptiv sa iau.as vrea un contraceptiv oral.dar nu vreau sa mai trec prin cicluri de 3 saptamani...va rog sa-mi dati un sfat!
Multumesc!
Multumesc!
1 comentarii

As vrea daca se poate sa-mi raspunda dl. dr. Dragomir.Eu sunt din Tg-Jiu si nu prea am pe cine sa consult aici pe parte de planning.Multumesc mult!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon