nu stiu ce e...va rog astept raspuns urgent

08-02-2007
ione_o
Nu este medic/terapeut
ione_o
buna.am 23 de ani si pana acuma am avut relatii sexuale cu 3 baieti.cu fiecare am avut doar pe perioada cu care am fost impreuna si nu am avut in acelasi timp relati sex.cu altcineva.nu am folosit prezervativul pentru ca am avut incredere in toti 3.in aceste 7 luni am avut perioade de pauza, in ceea ce priveste sexul, de 3 luni deoarece nu eram aproape unul de altul.insa de craciun neam intalnit si de atunci am facut sex, ca de obicei neprotejat.Acuma problema mea este ca nam avut nimica pana acu o saptamana cand a inceput sa ma usture nu prea tare in zona genitala, si acum au aparut mancarimi si nu stiu ce e.am verificat sa vad ce am inauntru si e ceva lichid omogen de culoare maronie -rosiatica.am facut spalari vaginale cu tantum rosa, ceai de musetet si doar au atenuat durerile si mancarimile.sunt sigura ca prietenul meu nu a avut relati cu altcineva pt ca am discutat.iar de la ceilalti nu ma gandesc sa am ceva pt ca am fost la ginecolog dupa ce mam despartit de ultimul iubit si nu aveam nika. strui ca trebuie si o sa merg la ginecolog sapt viitoare luni sper sa nu fie tarziu.va rog mult daca cineva stie ceva sa ma ajute.pana luni cand ajung eu la un control.multumesc anticipat
1 comentarii
0
09-02-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Poate ar fi bine sa urgentezi vizita la ginecolog!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.