Nu pot sa scap de secretie branzoasa
Am o secretie cu aspect branzos nu am mancarimi sau dureri dar am observat ca si partenerului meu i au aparut niste bubite albe pe penis si sub gland o eruptie alba tot cu aspect ca si secretia mea
Am incercat mai multe comprimate vaginale (canesten, macmiror ) si cremele alternativ dar rezultatele au disparut in scurt timp chiar daca am urmat tratamentul corect. As vrea sa vad niste pareri multumesc anticipat
Am incercat mai multe comprimate vaginale (canesten, macmiror ) si cremele alternativ dar rezultatele au disparut in scurt timp chiar daca am urmat tratamentul corect. As vrea sa vad niste pareri multumesc anticipat
3 comentarii
Mergeti la ginecolog sa va schimbe tratamentul la amandoi. Faceti test secretie. Poate o fi ceva asociat. Trebuie sa primiti anda tratament corect. Interzise relatiile sexuale in timpul tratamentului si 3 zile dupa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1secretie alba aproape solida
- 2O Substanta alba de genul iaurtului.AJUTOR!
- 2ce boala genitala are aceste simptome ?
- 3De vreun an jumate am secretii mai abundente, de culoare albiciosa si branzoasa
- 10candidoza genitala
- 4Secretie alba la barbat
- 2Secretie branzoasa pe capul penisului
- 1vagin, sangerare, urat mirositor
- 3Am o problema cu penisul
- 2Tratament lichid alb branzos.
- 0Mâncărime, usturime, secreției branzoasa Dup contact sexual
- 1Mă deranjează clitorisul
- 1Secretie vaginala densa
- 0De 3 zile am o problema- mazga alba dimineața pe penis, ma ustura
- 2Scurgere vaginală cremoasă, as putea fii însărcinată ? Sau este infecție ?
- 1Infecție urinara? scurgeri abundente, alb-branzoase cu miros neplacut și mâncărimi
- 1Candidoza vaginala, tratament Flucoric
Mai multe informații despre: secretia branzoasa
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: