secretie brinzoasa
salut! ma numesc marian, am 23 de anisivreau un sfat in legatura cu problema mea.in urma cu un an am observat ca am niste scureri de lichid incolor, am mers la doctor am facut analize pt chlamidia si au iesit slab pozitive, am urmat un tratamnet de 2 pastile de azitromicina.dupa ceva timp iar au aparut scurgerile, am facut iar analizele si au iesit pozitive.aceste scurgeri apar numai cand am erectie, dimineata sau inainte sa fac dragoste, iar daca nu ma spal incepe sa miroase urat si se face ca o "branza".
am o relatie stabila de 3 ani.va multumesc
am o relatie stabila de 3 ani.va multumesc
1 comentarii
Raspunsul D-nei Profesor Dr. Anca Zbranca, Medic primar dermato-venerologie, colaborator ROmedic:
.
Scurgerile inainte de erectie pot fi o ejaculare precoce, o disfunctie sexuala.Ar fi de competenta sexologului, (sau a endocrinologului, urologului sau dermatologului cu supra specializare in sexologie).
Faptul ca aveti si o "secretie brinzoasa" arata, probabil ca aveti o candidoza, ciupercuta transmisa intre dumneavoastra si partenera.Candidoza se trateaza in general cu antimicotice locale dar ar fi bine sa va vada un dermatolog.Ar fi bine ca ambii parteneri sa fie vazuti, sa se faca o micograma pentru a sti la ce antimicotic moare cel mai rapid ciupercuta.
.
Scurgerile inainte de erectie pot fi o ejaculare precoce, o disfunctie sexuala.Ar fi de competenta sexologului, (sau a endocrinologului, urologului sau dermatologului cu supra specializare in sexologie).
Faptul ca aveti si o "secretie brinzoasa" arata, probabil ca aveti o candidoza, ciupercuta transmisa intre dumneavoastra si partenera.Candidoza se trateaza in general cu antimicotice locale dar ar fi bine sa va vada un dermatolog.Ar fi bine ca ambii parteneri sa fie vazuti, sa se faca o micograma pentru a sti la ce antimicotic moare cel mai rapid ciupercuta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1secretie vaginala albicioasa, fara miros
- 2O Substanta alba de genul iaurtului.AJUTOR!
- 3secretie alba solida-incolora lucioasa-alb-galbuie vascoasa
- 1tratament naturist pentru cistita
- 3Secretii Albicioase...
- 4Secretie alba la barbat
- 2Secretie branzoasa pe capul penisului
- 2Scurgere alba branzoasa
- 3Nu pot sa scap de secretie branzoasa
- 0Mâncărime, usturime, secreției branzoasa Dup contact sexual
- 0Vaginita?
- 1Secretie vaginala densa
- 0De 3 zile am o problema- mazga alba dimineața pe penis, ma ustura
- 2Scurgere vaginală cremoasă, as putea fii însărcinată ? Sau este infecție ?
- 1Infecție urinara? scurgeri abundente, alb-branzoase cu miros neplacut și mâncărimi
- 2Ginecologie
- 4Mancarime zona genitala
Mai multe informații despre: secretia branzoasa
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: