De vreun an jumate am secretii mai abundente, de culoare albiciosa si branzoasa
Buna ziua, am 21 de ani si o mare nelamurire.De vreo un an jumate am secretii mai abundente, de culoare albiciosa si branzoasa...uneori si cu mancarimi care au disparut in timp.Am fost la un ginecolog in martie si mi-a spus ca se simte un col cu nodozitati dar din cauza secretiei abundente nu se poate exprima decat dupa ce e tratata.Mi-a spus ca am vaginita, am luat tratamentul(ovule).Am observat acum catva timp, la nivelul colului mici excrescente, dar una este mai mare si recent un pic dureroasa la apasare, iar in timpul contactului sexual, de ceva vreme simt ceva arsuri.
Ce credeti ca este?
Va multumesc !
Ce credeti ca este?
Va multumesc !
3 comentarii
mergi sa faci un eco intravaginal pt a vedea exact ce este acolo si un test papanicolau
Multa sanatate
Multa sanatate
Ms pt raspuns.Se poate in cazul in care nu am sangerari, secretii maroni sau negi vaginali, iritatii sa fie HPV?
Nu ma pricep asa de bine de asta te-am si sfatuit ce sa faci pt a afla raspunsul exact.Oricum nici un medic nu va sti daca ai hpv pana nu faci ceva investigati.Dar o sa incerc sa te ajut din ce stiu eu.Tu spui ca ai observat la nivelul colului mici modificari, plus ca ai avut o vaginita.Nu e cazul sa intri in panica dar mai bine fa ce ti-am zis ca sa fi linistita.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2acum 3 saptamani am avut o infectie urinara grava
- 2candidoza rezistenta la tratament
- 2secretii vaginale abundente
- 2ce boala genitala are aceste simptome ?
- 20Am o scurgere albicioasa abundenta
- 6nu reusesc sa concep un bebe!
- 4scurgeri vaginale abundente - ce ar putea fi?
- 7Ciuperca vaginala si sexul
- 5Usturimi vaginale in timpul actului sexual.Rog raspuns!
- 2menstruatie apoasa.. o fi vreo infectie?
- 0Candidoza vulvo-vaginala
- 2Secretie anormala
- 1taieturi si ulceratii vaginale
- 0Vaginita?
- 1Candidoza sau ceva mai grav?
- 0Candidoza sistemica
- 2Ginecologie
- 1Candida + Gardnerella nu functioneaza nici un tratament!
Mai multe informații despre: Candidoza vulvo-vaginala scurgere albicioasa abundenta secretia branzoasa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: