nu pot face sex

Nu inteleg de ce dar uneori ma sperii cand am ocazia sa fac sex cu o fata si de cele mai multe ori nu pot intretine raportul sexual din cauza k nu mi se scoala. Sa-mi spuna si mie cineva ce sa fac in aceasta pricinta. Are oare legatura cu masturbarea pt k ma masturbez foarte des..oare poate scadea potenta din cauza asta? Ajutati-ma si pe mine va rog.
6 comentarii

sunt multi factori, virsta, partenera.e important sa gasesti partenerul potrivit care sa te inteleaga

nu are nici o legatura cu masturbarea. masturbarea este sanatoasa.

io din cate stiu si am mai citit pe acest forum masturbarea nu este chiar sanatoasa. raul_222 mai citeste pe aici ca sigur o sa gasesti raspunsul la intrebarea ta!

hahah.. alexandru, da' ia spune-ne ce probleme cauzeaza masturbarea? par in palma? orbire? psihoza? nevorza?. hahah... iti tremura sau iti seaca mana dreapta...? hai ca vracii antisexuali religiosi de peste 100 de ani se chinuie sa inventeze "boli" cauzate de masturbare ca sa ne scape de acest pacat.
raul, masturbeaza-te linistit baiete ca nu iti face decat bine. eu ma masturbez de 25 de ani, uneori si de 5 ori de zii, sint sanatos TUN si fac sex ca un taur cu sotia. uneori ma masturbeaza ea. e super sanatos...
In timpul orgasmului corpul tau elibereaza niste substante care iti dau o stare pozitiva, optimista. devii un om mai fericit. ia si citeste si niste carti de sexologie scrise de oameni seriosi nu de popi sau vraci si du-te si vorbeste cu un medic sexolog competent la un cabinet de sex care exista la orice policlinica.
raul, masturbeaza-te linistit baiete ca nu iti face decat bine. eu ma masturbez de 25 de ani, uneori si de 5 ori de zii, sint sanatos TUN si fac sex ca un taur cu sotia. uneori ma masturbeaza ea. e super sanatos...
In timpul orgasmului corpul tau elibereaza niste substante care iti dau o stare pozitiva, optimista. devii un om mai fericit. ia si citeste si niste carti de sexologie scrise de oameni seriosi nu de popi sau vraci si du-te si vorbeste cu un medic sexolog competent la un cabinet de sex care exista la orice policlinica.

masturbarea provoaca dependenta, (asta in cazul in care te masturbezi foarte des).Intradevar, masturbarea e sanatoasa dar nu executata des.Am mai intalnit un caz identic cu al tau si i-am recomandat vitamine (eurovita pe baza de minerale) si o alimentatie mai bogata in vitamine.incearca sa mai reduci "masturbarile" si fa-ti o prietena, un preludiu "pericol" si nu vei mai avea probleme cu erectia.garantez

incearca sa prelungesti preludiul cu prietena... e cel mai bun remediu... in acest fel te vei obisnui cu ea... vei deveni mai confortabil cu prezenta ei... si usor-usor nu te vei mai simti "ciudat" din p.d.v psihologic... iar daca vrei sa ai si mai mult succes incearca ceva pastile de potenta... cauta pe net. recomand din plante, gen Vrx sau HerbPotent (mai ieftin si bun)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23problema penis - dilatare penis in zona mediana
- 6probleme cu erectia
- 4probleme cu erectia
- 1Erectie
- 229Sotul meu prefera sa se masturbeze decat sa facem sex
- 39Nu mi se mai scoala penisul
- 7Masturbare... NU DIN NOU! X( )
- 8Erectie slaba
- 21Erectii foarte dese, apetit sexual foarte mare
- 6Cum scap de erectie definitiv?
- 8Erectii foarte dese, apetit sexual foarte mare!
- 9sunt insarcinata?
- 0erectia si alimentatia
- 3Astept un sfat urgent!!! in stare de erectie nu mai are aceeasi marime ca inainte si este cam moale
- 2Problema act sexual
- 2Probleme erectie
- 8Nu imi pot mentine erectia
- 2Penis pe jumătate erect, cu erecție puternică
- 2Masturbare. Simt ca nu ma pot opri, ma uit non-stop la filme pe adulți.
Mai multe informații despre: Masturbarea la barbati erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: