Masturbare... NU DIN NOU! X( )
salut din nou.. ma numesc alex am 18 ani si sunt virgin, eu ma mai masturbez din cand in cand, apoi ma copleseste o senzatie sau ceva de genu si incep sa ma masturbez din ce in ce mai des chiar de 3 ori pe zi :| urasc masturbarea e gretoasa si scarboasa, tot timpu am probleme cu mirosuri dureri si altele, voi baietii in special cum va puteti abtine de la "prostia asta"????? astept raspuns
7 comentarii
nu sunt baiat insa cred ca ar trebui sa-ti incepi viata sexuala, ai nevoie de asta, dupa asta cred ca te vei mai linisti!!
da pai asta tot am incercat in ultimele luni dar pana acum am dat numai de blege si neserioase :| in pana mea cea mai lunga relatie de pana acum a durat o luna si cv.pana mea vad eu...dar in legatura cu subiectul (masturbare) meu nush zi si mie cu ce sa imi ocup timpul ca asta mia zis un prieten.daca nu am timp nu ma masturbez si chiar nu mai vreau deci e oriblos :-
nu stiu, poate ai un hobby...du-te la sala, iesi la plimbare cu prietenii, citeste o carte, etc
fa-ti prieteni noi, poate cunosti o fata pe placul tau sa incepeti o relatie si cine stie..poate iese cv :P bafta
sorry dar nu ai lasat nimic :P poate ai intentionat
dar eu nu am gasit :D
dar eu nu am gasit :D
E gretoasa, da o faci iar si iar... interesant!
Acum o intrebare serioasa: dc crezi ca stai cu fetele cel mult o luna?
Variantele pot sa fie f multe si ca sa faci sex, trebuie sa incerci sa abordezi "subiectul" putin altfel.
Bafta!
Acum o intrebare serioasa: dc crezi ca stai cu fetele cel mult o luna?
Variantele pot sa fie f multe si ca sa faci sex, trebuie sa incerci sa abordezi "subiectul" putin altfel.
Bafta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Sunt ingrijorat de o -problema- a penisului
- 8Nodul in zona scrotului!
- 4masturbarea excesiva...o sa imi mai pot recastiga memoria si inteligenta vreodata?
- 14Off, masturbarea asta!
- 7sunt disperat... nu am erectie
- 228Sotul meu prefera sa se masturbeze decat sa facem sex
- 5cand ma masturbez ma doare tare tampla dreapta
- 1curiozitati legate de masturbare
- 37masturbarea elimina dorinta sexuala fata de partener? va rog un psihoterapeut
- 29AJUTOR! va rog un psihoterapeut online... dependenta masturbare.
- 21Sa vorbim despre masturbare la barbati
- 19Ce cred psihiatrii si psihologii despre masturbare?Ajutor va rog.
- 20Problema cu potenta.
- 3Libidou foarte ridicat
- 2Masturbare rapidă
- 2Masturbare. Simt ca nu ma pot opri, ma uit non-stop la filme pe adulți.
- 1Masturbare indelungata - probleme sexuale
- 3Un sfat.
Mai multe informații despre: Masturbarea la barbati