Durere spate

Buna ziua. Ma doare spatele in partea dreapta mai sus de sold, cam unde incep coastele. Ma doare cand merg, cand ma aplec, cand stau pe scaun, cand stau culcat si cand misc absolut orice, mana, picior, cap, orice imi cauzeaza dureri de spate. Am gasit o singura pozitie in care nu ma doare si anume culcat pe spate incovoiat spre partea dreapta, ceea ce este foarte incomod. Durerea este de cateva ore, 6~7 maxim, dar doare la fel acum ca si azi-noapte. Aseara am facut doua prostii. Unu: am carat de unul singur un monitor mare; doi am stat transpirat in curet. Plus aseara am facut ceva efort fizic.
As vrea sa stiu daca este raceala de la faptul ca am stat transpirat in curent, sau daca este posibil sa fie hernie.
Notez ca am mai avut astfel de dureri si au trecut de la sine. Nu imi amintesc cauza lor, dar ultima data cand am avut astfel de dureri a fost acum 5~6 ani. Mentionez faptul ca atunci cand am fost mic am fost diagnosticat cu cifoza dorsala, dar asta a fost prin generala. Nu am mai consultat un medic de atunci
As prefera sa nu fac un drum pana la spital degeaba daca oricum imi va trece curand (sper), dar as aprecia daca stiti sa imi recomandati un medicament care sa functioneze la durerea mea.
As vrea sa stiu daca este raceala de la faptul ca am stat transpirat in curent, sau daca este posibil sa fie hernie.
Notez ca am mai avut astfel de dureri si au trecut de la sine. Nu imi amintesc cauza lor, dar ultima data cand am avut astfel de dureri a fost acum 5~6 ani. Mentionez faptul ca atunci cand am fost mic am fost diagnosticat cu cifoza dorsala, dar asta a fost prin generala. Nu am mai consultat un medic de atunci
As prefera sa nu fac un drum pana la spital degeaba daca oricum imi va trece curand (sper), dar as aprecia daca stiti sa imi recomandati un medicament care sa functioneze la durerea mea.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2probleme cu spatele
- 2dureri insuportabile de oase
- 2durere de spate sau probleme cu rinichii?
- 3Dureri de spate
- 6Durere In zona stanga sus a spatelui
- 6Sunt tot timpul obosita, am dureri groaznice de cap, de spate
- 8dureri de spate, stari de voma, lipsa magneziu
- 9Durere lombara
- 8Am dureri mari de coloana
- 4dureri de spate
- 17Durere in coapsa stanga
- 0Durere de spate
- 2durere in stanga spate
- 9Durere spate umar
- 1Dureri(intepaturi in spate)