nu mai am erectie dupa prima ejaculare
Am 21 de ani, iar in timpul actului sexual, dupa prima ejaculare nu mai am erectie. Nu sunt fumator, nu consum bauturi alcoolice. Care ar fi problema?
2 comentarii
Intotdeauna, la toti barbatii, dupa ejaculare are loc detumescenta peniana dupa care se instaleaza o perioada refractara in timpul careia erectia nu se mai produce indiferent de stimulii utilizati.
Stimate domn, in adolescenta si pana in jurul varstei de 23 ani, este posibila continuarea actului sexual imediat dupa ejaculare fara a pierde erectia datorita nivelului hormonal deosebit de ridicat (LH TESTOSTERON) datorat acestei perioada de definitivare a dezvoltarii aparatului genital si bine inteles datorita unui grad si interes ridicat fata de actul sexual si de femeie in sine. Dupa varsta de 21 ani, fara a fi anorma, scade capacitatea de continuare a actului sexual dupa ejaculare, fiind necesar un interval de 10-60 minute de repaus (in functie de varsta) pana la reluarea cu succes a actului sexual. De aceea de acum incolo trebuie sa acordati atentie timpului de raport sexual (de la intromisiune) pantru ca primul act sexual sa dureze intre 10 si 60 minute (cu intervale de pauza) pentru ca partenera sa obtina cel putin un orgasm (de recomandat pana la 3 orgasme avand in vedere ca placerea se amplifica incepand cu cel de al 2-lea orgasm) Este de retinut ca femeile la inceputul activitatii sexuale, datorita, , imaturitatii" psihoemotionale sexuale obtin destul de greu si un prim orgasm.Daca primul act sexual dureaza mai putin de 10 minute si constatati ca acest aspect nu se reglementeaza avand o activitate sexuala regulata cu o partenera constanta timp de cateva luni, atunci se impune un consult medical. Cu stima, Dr Soare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2lipsa erectii psihogene
- 3Erectia de dimineata lipseste
- 2lipsa erectiei dintr-o data
- 5de o saptamana dupa un act sexual mi-a disparut erectia
- 3lipsa erectiei!!!
- 4as vrea sa ma ajute cineva: lipsa erectiei
- 8nu mai intra in erectie.mi-e si frica sa fac sex.
- 6De ce nu i se scoala? imi da cineva un sfat?
- 2Tulburari sexuale
- 3problema a fost ca nu am avut erectie
- 1Probleme cu erectia.
- 5de trei zile nu am erectie regulata
- 1Lipsa erectie sau erectie slaba 21 ani
- 0Heey
- 2buna seara ! nu imi pot mentine erectia
- 4Sunt impotent?
- 0Durere Testicul + Nu se ridică
- 6Nu mi se mai scoala.
- 2Nu mi se scoala penisul. Va rog ajutati cu solutii.
- 2Nu mi se scoala
Mai multe informații despre: lipsa erectiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: