nu mai am erectie dupa prima ejaculare | Forumul Medical ROmedic

nu mai am erectie dupa prima ejaculare

04-06-2006
sergiu_adrian
Nu este medic/terapeut
sergiu_adrian
Am 21 de ani, iar in timpul actului sexual, dupa prima ejaculare nu mai am erectie. Nu sunt fumator, nu consum bauturi alcoolice. Care ar fi problema?
2 comentarii
0
05-06-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Intotdeauna, la toti barbatii, dupa ejaculare are loc detumescenta peniana dupa care se instaleaza o perioada refractara in timpul careia erectia nu se mai produce indiferent de stimulii utilizati.
0
02-01-2007, ora 00:00
dr-soare
Nu este medic/terapeut
dr-soare
Stimate domn, in adolescenta si pana in jurul varstei de 23 ani, este posibila continuarea actului sexual imediat dupa ejaculare fara a pierde erectia datorita nivelului hormonal deosebit de ridicat (LH TESTOSTERON) datorat acestei perioada de definitivare a dezvoltarii aparatului genital si bine inteles datorita unui grad si interes ridicat fata de actul sexual si de femeie in sine. Dupa varsta de 21 ani, fara a fi anorma, scade capacitatea de continuare a actului sexual dupa ejaculare, fiind necesar un interval de 10-60 minute de repaus (in functie de varsta) pana la reluarea cu succes a actului sexual. De aceea de acum incolo trebuie sa acordati atentie timpului de raport sexual (de la intromisiune) pantru ca primul act sexual sa dureze intre 10 si 60 minute (cu intervale de pauza) pentru ca partenera sa obtina cel putin un orgasm (de recomandat pana la 3 orgasme avand in vedere ca placerea se amplifica incepand cu cel de al 2-lea orgasm) Este de retinut ca femeile la inceputul activitatii sexuale, datorita, , imaturitatii" psihoemotionale sexuale obtin destul de greu si un prim orgasm.Daca primul act sexual dureaza mai putin de 10 minute si constatati ca acest aspect nu se reglementeaza avand o activitate sexuala regulata cu o partenera constanta timp de cateva luni, atunci se impune un consult medical. Cu stima, Dr Soare
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: