Nu mi se scoala | Forumul Medical ROmedic

Nu mi se scoala

14-07-2010
Branbare
Nu este medic/terapeut
Branbare
Sunt cu o fata si nu tin la ea, nu simt absolut nimic pentru ea, sunt virgin, si mam combinat cu ea ca sa o fac cu ea.Cand am ajuns in pat ne sarutam cat era imbracata se sculase si cand sa dezbracat ceva mai mult "POC" s-a lasat in jos si a 2-a oara la fel s-a intamplat...As dori un sfat, poate trebuie sa iau pastile sau.
5 comentarii
0
14-07-2010, ora 23:12
Branbare
Nu este medic/terapeut
Branbare
Eu chiar vreau sa o fac, sa imi dea cineva un sfat va rog!
0
14-07-2010, ora 23:30
Iness23
Nu este medic/terapeut
Iness23
Probabil ai emotii...tu stii mai bine, doar ca ar trebui sa ai mai mult autocontrol, sa te cunosti pe tine si sa-i cunosti si ei corpul. Incearca intai sa stati dezbracati si sa fie preludiul relaxant, nu sa sari pe ea dupa ce-si da hainele jos. Sper sa iti fie de folos, daca nu, mai asculta si alte pareri...
0
14-07-2010, ora 23:38
Branbare
Nu este medic/terapeut
Branbare
Totul decurge incet stam cate o ora...
0
15-07-2010, ora 09:00
Branbare
Nu este medic/terapeut
Branbare
Eu merg si la sala..poate fi din aceasta cauza?
0
26-07-2010, ora 11:03
NerV
Nu este medic/terapeut
NerV
Nu o lasa pe ea sa se dezbrace SINGURA, pe masura ce va sarutati si u esti "tare" da-i incet hainele jos, incepe cu bluza, mai sarut-o pe sani apoi cu pantalonii, sarut-o usor pe coapse sa o auzi cum geme, apoi sutienul si tot asa. Incearca sa nu iei pauze intre lucrurile acestea astfel tensiunea care se acumuleaza ar putea sa faca iar "POC":(, lucrurile trebuie sa decurga normal.
Cel mai bine din experienta mea e ca tu sa fi deasupra in timpul acesta deoarece astfel poate si ea sa te ajute cu hainele si poti sa "te freci" usor de ea si poate acest lucru sa te stimuleze.
Daca nici acesti lucru nu te ajuta iti recomand sincer sa o dezbraci de tot si daca este deschisa sa ii sugerezi sa "te ajute" cu un sex oral;).
Multa bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: