Ejaculez prea repede (ma termin repede)
Buna ziua, am 17 ani si am o prietena tot de 17 ani, diferenta de o luna intre noi avem o relatie de 1an jumate, am facut sex dupa 8 lunii de relatie... amandoi fiind virgini, nu ne era foarte usor... am si eu o problema, ma termin foarte repede dupa 4-5 minute simt cum ma termin, imi vine sperma. Cand am facut sex prima data(virgini amandoi) a durat vreo 2 ore jumate si nu am reusit sa ma termin am dat de mi se uscase gatu, beam suc, iara dadeam si nu ma terminam... apoi am facut tot mai des cam odata la saptamana si nu ma terminam deloc ( cand faceam in masina ) cand facem sex in pat ma termin foarte repede dupa 5-10 minute... dar am incercat sa ma stapanesc si cam dupa 15 minute maxim ma termin... Dar cand am facut prima data era mai frumos, am dat cu 'pofta' si ii placea si ei, ne oboseam in timp ce faceam (prima data, virgini amandoi) acuma dau incet si nu e chiar atat de placut Ce e de facut ? e bine sau rau ?
2 comentarii
Sexul nu e sport si nici nu trebuie sa te cronometrezi. Numai barbatii imaturi se uita la ceas.
Daca partenera a avut orgasm si tu la fel, nu conteaza ca a durat o jumatate de ora sau mai putin. Stiintific se spune ca o femeie poate atinge orgasmul si intr-o partida de mai putin de 15 minute daca preludiul e satisfacator.
Asa ca fii atent la partenera ta si simte-te bine, daca ajunge sa te obsedeze, ajungi de nu mai ai erectie.
Daca partenera a avut orgasm si tu la fel, nu conteaza ca a durat o jumatate de ora sau mai putin. Stiintific se spune ca o femeie poate atinge orgasmul si intr-o partida de mai putin de 15 minute daca preludiul e satisfacator.
Asa ca fii atent la partenera ta si simte-te bine, daca ajunge sa te obsedeze, ajungi de nu mai ai erectie.
Pentru ejaculare precoce exista sprayuri, creme desensibilizatoare, pastile. Aici o sa gasesti tot felul de remedii care poate te vor ajuta
-*
(*modificat de admin)
-*
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ejaculare precoce
- 2ejaculare prematura
- 57Ejaculare precoce. Cum scapam?
- 0tratament pt ejaculare precoce
- 5Am o problema va rog frumos daca ma puteti ajuta...
- 4masturbare, ejaculare rapida
- 1solutia impotriva erectiei slabe si ejacularii precoce.
- 4Erectie slaba de tot, nu pot intretine relatii sexuale.
- 7Probleme inaintea inceperii actului sexual.
- 4Ma supara rau ejacularea precoce !
- 6Ejaculare precoce si ginsegul siberian
- 0Fimoza Ejaculare precoce ?
- 3Ejacularea precoce corelata cu fraul preputului
- 15Ejaculare precoce,
- 6Anxietate de performanta si frica de sex
- 5Ejaculare precoce
- 2Ejaculare precoce
- 0Bună ziua! De vreo două săptămâni, ejaculez foarte repede!
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce erectia de scurta durata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: