Nu ma pot ingrasa orice as face
![Ionela100](/arata_img.php?img=cont_132784.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua.Am 16 ani, inaltime 1, 64, si doar..39 de kg.Am luat tot timpul numai vitamine.Mi-am facut analizele si doctorul mi-a zis ca au iesit foarte bune, si am doar lipsa de fier,..mi-a recomandat sorbifer.Si de multe ori am intrebat ce sa fac..sa mai pun cateva kg in plus..si mi-a zis..sa consum multe vitamine, sa mananc regulat.etc..si acum mi-a zis ca..inseamna ca asa sunt eu.Si nu stiu ce sa fac..sunt ft slaba, mananc foarte mult..dar deegeaba.am mancat si regulat, si putin, dar in zadar.Va rog sa ma ajutati, pofta de mancare am. Insa nu mai am nici o speranta..
Multumesc!
Multumesc!
2 comentarii
![Dr. Muresan Ramona](/arata_img.php?img=cont_131925.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
metabolismul dvs este accelerat; nu ar strica sa efectuati niste analize de sange pt a vedea functia tiroidei: TSH, FT4.
Glicemia este buna?
Toate cele bune!
metabolismul dvs este accelerat; nu ar strica sa efectuati niste analize de sange pt a vedea functia tiroidei: TSH, FT4.
Glicemia este buna?
Toate cele bune!
![Ionela100](/arata_img.php?img=cont_132784.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Da, glicemia este buna.dar am sa fac niste analize..cum mi-ati spus..pentru a vedea functia tiroidei..Multumesc!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot sa ma ingras mai mult?
- 2am 14 ani, 1.48 inaltime si 36 de kg.. vreau sa ma ingras 2 kg
- 4e asa de greu sa ma ingras...
- 3Incerc sa ma ingras si nu pot...:D
- 10cum ma pot ingrasa?
- 7Slabanog - cer ajutor
- 5va rog, ajutati-ma...sunt anorexica si disperata
- 4gust in gura moderat amarui in special dimineata
- 3spuneti-mi ce sa fac sa ma ingras
- 1Cum pot lua in greutate?
- 1Cum sa ma ingras?
- 12vreau sa ma ingras, macar 10 kg
- 1Regim de ingrasare!
- 2cum sa ma ingras?
- 7Recomandare ingrasare, suplimente nutritive
- 1Probleme de ingrasare, vreau sa ma ingras !
- 0Gentiana capsule pentru îngrășat!
Mai multe informații despre: dieta de ingrasare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: