Nu îmi vine ciclu de 9 luni
Bună. Am 14 ani și nu îmi vine ciclul de 9 luni.
Prima data am avut ciclul la 11 ani. De atunci, îmi vine doar de 2, 3 ori pe an. Anul acesta am avut doar în februarie.De atunci nu mi-a mai venit.
Am fost la ginecolog și m-a pus sa îmi fac analize. Am făcut TSH și control la glanda și la ovare. Au zis ca nu s-a găsit nici o problema.
Am luat Myo Sun 3 luni după recomandarea medicului.. Însă nimic
Acum mi-a recomandat sa iau Duphaston.a zis ca dacă nu îmi vine ciclul în 3 luni sa merg sa fac niște analize(nu le mai știu numele)
Specific ca am avut un contact sexual și nu a curs sânge(știu ca sunt prea mica..). Dar după ceva timp m-am lovit foarte tare în zona intima și mi-a curs sânge.
Ce se întâmplă?
Nu știu ce sa fac. O sa îmi vina ciclul?
Ar trebui sa ma îngrijorez?
Va rog sa îmi răspundeți.. Sunt disperata
Prima data am avut ciclul la 11 ani. De atunci, îmi vine doar de 2, 3 ori pe an. Anul acesta am avut doar în februarie.De atunci nu mi-a mai venit.
Am fost la ginecolog și m-a pus sa îmi fac analize. Am făcut TSH și control la glanda și la ovare. Au zis ca nu s-a găsit nici o problema.
Am luat Myo Sun 3 luni după recomandarea medicului.. Însă nimic
Acum mi-a recomandat sa iau Duphaston.a zis ca dacă nu îmi vine ciclul în 3 luni sa merg sa fac niște analize(nu le mai știu numele)
Specific ca am avut un contact sexual și nu a curs sânge(știu ca sunt prea mica..). Dar după ceva timp m-am lovit foarte tare în zona intima și mi-a curs sânge.
Ce se întâmplă?
Nu știu ce sa fac. O sa îmi vina ciclul?
Ar trebui sa ma îngrijorez?
Va rog sa îmi răspundeți.. Sunt disperata
1 comentarii
Buna ziua,
mare atentie la contactele sexuale, puteti ramane insarcinata si daca nu sangerati si nu folositi protective impotriva sarcinii. Pentru dereglarile hormonale mergeti din nou la medic, puteti incerca sa consultati si un alt medic, insa nu stati asa, pe o menstruatie neregulata in conditiile in care aveti act sexual puteti ramane insarcinata
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
mare atentie la contactele sexuale, puteti ramane insarcinata si daca nu sangerati si nu folositi protective impotriva sarcinii. Pentru dereglarile hormonale mergeti din nou la medic, puteti incerca sa consultati si un alt medic, insa nu stati asa, pe o menstruatie neregulata in conditiile in care aveti act sexual puteti ramane insarcinata
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3amenoree... si imi doresc mult un copil
- 8supraponderabilitate si amenoree, help!
- 3colagenoza... poate ma ajutati cu ceva pentru amenorea aceasta indusa de citostatice
- 3lipsa menstruatiei dupa alaptare
- 1lipsa menstruatie
- 6vreau un bebe... nu am avut menstruatie 1 an si cateva luni
- 0Lipsa Menstruatiei
- 2amenoree de aproape un an
- 19amenoree secundara
- 2Lipsa menstruatiei
- 3Nu creste in inaltime asociat cu lipsa menstruatiei
- 0Tensiune mica, ameteli, lipsa menstruatiei
- 1Lipsa menstruatie
- 0Lipsa menstruatie...ajutati-ma!
- 0Amenoree
- 0Anticoncepționale
- 1Bună ziua, este posibil să fii pierdut o sarcina?
- 1Lipsa menstruatiei
- 1Ovulație fără menstruație
- 0Lipsa menstruatiei in alăptare
Mai multe informații despre: Amenoreea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: