amenoree...si atat?

Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati.
Am amenoree de 2 luni de zile( test sarcina negativ). Insa de o saptamana si ceva am niste dureri groaznice de spate, zona lombara.Durerea este ascutita si nu cedeaza decat daca stau in decubit dorsal.De asemenea am si intepaturi in zona vaginului, ovarului si chiar crampe.De asemenea prezint meteriorism si flatuente si leucoree. Leucoreea avea un aspect apos, de cantitate mare. Spun avea caci azi am fost la ginecologie si dupa control mi s-a schimbat leucoreea( pe langa cantitatea apoasa eliminata daca introduc degetul in vagin scot un lichid gri.( mentionez ca azi cand doamna doctor a bagat degetele a scos degetele pline de acel lichid si vase de sange. Drept tratament am primit Orgametril 2/zi timp de 7 zile apoi la sf lunii sa ma duc sa mai vorbim. Am citit pe net ca Orgametrilul este pt amenoree...dar restul?
Va rog dati-mi un sfat!Va multumesc
Am amenoree de 2 luni de zile( test sarcina negativ). Insa de o saptamana si ceva am niste dureri groaznice de spate, zona lombara.Durerea este ascutita si nu cedeaza decat daca stau in decubit dorsal.De asemenea am si intepaturi in zona vaginului, ovarului si chiar crampe.De asemenea prezint meteriorism si flatuente si leucoree. Leucoreea avea un aspect apos, de cantitate mare. Spun avea caci azi am fost la ginecologie si dupa control mi s-a schimbat leucoreea( pe langa cantitatea apoasa eliminata daca introduc degetul in vagin scot un lichid gri.( mentionez ca azi cand doamna doctor a bagat degetele a scos degetele pline de acel lichid si vase de sange. Drept tratament am primit Orgametril 2/zi timp de 7 zile apoi la sf lunii sa ma duc sa mai vorbim. Am citit pe net ca Orgametrilul este pt amenoree...dar restul?
Va rog dati-mi un sfat!Va multumesc
4 comentarii

Buna ioanaxyz90, ce varsta ai? Examen/cultura de secretie ai facut? Alte simptome (febra/frisoane/transpiratii?) ai?

nu am facut...deoarece nu mi s-a recomandat. insa cred ca voi face pentru a ma lamuri. Febra am avut o singura zi. insa in rest nu.

Nu as amana examenul de secretie, pare o infectie si netratata se poate agrava mai ales daca deja ai aivut un episod de febra.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1anticonceptionalele pot cauza lipsa menstruatiei
- 3lipsa menstruatie
- 3menstruatie lipsa
- 4lipsa menstratiei.. test de sarcina negativ
- 8Lipsa menstruatiei. Sarcina ori dereglare?
- 2Amenoree secundara urmata de endometrita cronica...fara tratament in Italia
- 1amenoree dupa nastere prin cezariana
- 0menstruatie
- 0Lipsa Menstruatiei
- 0Amenoree la 16 ani
- 0Menstruatiei
- 1Bună ziua, este posibil să fii pierdut o sarcina?
- 1Menstruatie intarziata
- 0Pilulele si fumatul
- 1Lipsa ciclu menstrual cu sterilet Mirena
- 3Ciclu întârziat 3 luni
- 0Sarcina cu test negativ?
- 0Lipsa ciclu după tratament cu duphaston
Mai multe informații despre: Amenoreea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: