amenoree...si atat?
Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati.
Am amenoree de 2 luni de zile( test sarcina negativ). Insa de o saptamana si ceva am niste dureri groaznice de spate, zona lombara.Durerea este ascutita si nu cedeaza decat daca stau in decubit dorsal.De asemenea am si intepaturi in zona vaginului, ovarului si chiar crampe.De asemenea prezint meteriorism si flatuente si leucoree. Leucoreea avea un aspect apos, de cantitate mare. Spun avea caci azi am fost la ginecologie si dupa control mi s-a schimbat leucoreea( pe langa cantitatea apoasa eliminata daca introduc degetul in vagin scot un lichid gri.( mentionez ca azi cand doamna doctor a bagat degetele a scos degetele pline de acel lichid si vase de sange. Drept tratament am primit Orgametril 2/zi timp de 7 zile apoi la sf lunii sa ma duc sa mai vorbim. Am citit pe net ca Orgametrilul este pt amenoree...dar restul?
Va rog dati-mi un sfat!Va multumesc
Am amenoree de 2 luni de zile( test sarcina negativ). Insa de o saptamana si ceva am niste dureri groaznice de spate, zona lombara.Durerea este ascutita si nu cedeaza decat daca stau in decubit dorsal.De asemenea am si intepaturi in zona vaginului, ovarului si chiar crampe.De asemenea prezint meteriorism si flatuente si leucoree. Leucoreea avea un aspect apos, de cantitate mare. Spun avea caci azi am fost la ginecologie si dupa control mi s-a schimbat leucoreea( pe langa cantitatea apoasa eliminata daca introduc degetul in vagin scot un lichid gri.( mentionez ca azi cand doamna doctor a bagat degetele a scos degetele pline de acel lichid si vase de sange. Drept tratament am primit Orgametril 2/zi timp de 7 zile apoi la sf lunii sa ma duc sa mai vorbim. Am citit pe net ca Orgametrilul este pt amenoree...dar restul?
Va rog dati-mi un sfat!Va multumesc
4 comentarii
Buna ioanaxyz90, ce varsta ai? Examen/cultura de secretie ai facut? Alte simptome (febra/frisoane/transpiratii?) ai?
nu am facut...deoarece nu mi s-a recomandat. insa cred ca voi face pentru a ma lamuri. Febra am avut o singura zi. insa in rest nu.
Nu as amana examenul de secretie, pare o infectie si netratata se poate agrava mai ales daca deja ai aivut un episod de febra.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6amenoree de mai bine de 17 ani
- 1mi s-a extirpat o trompa nu mai am menstruatie... Menopauza precoce?
- 3lipsa menstruatie
- 5Menstruatie neregulata -amenoree - SOP
- 6ciclu menstrual mi-a venit o data si apoi deloc
- 3lipsa ciclului, tratament... exista sanse sa am un copil?
- 14Afectiune endocrina... hirsutism, amenoree, depresie severa
- 4Lipsa menstruatiei
- 8menstruatie lipsa..help
- 19amenoree secundara
- 5nu am mai avut menstruatie de mult timp... sunt insarcinata?
- 1Lipsa menstruatie.
- 1Amenoree
- 1Din doua în doua luni
- 0Ovare polichistice? HELP!
- 1Lipsa ciclu menstrual cu sterilet Mirena
- 0Amenoreea primara
- 3Ciclu întârziat 3 luni
- 1Help!! au trecut 4 luni de la ultima menstruatia! Am bufeuri stari de nervozitate.
- 1Lipsa menstruatie de 7 luni, îmi doresc un bebe! Sunt disperata!
Mai multe informații despre: Amenoreea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: