lipsa menstruatiei - o explicatie, va rog
Timp de 10 luni am luat anticonceptionale Logest. De 3 luni am renuntat total sa mai iau anticonceptionale. In primele 2 luni de la incetarea administrarii cu Logest menstruatia mi-a venit cu intarziere de aproximativ 3-4 zile. Luna aceasta trebuia sa am menstruatie cu 15 zile in urma dar acest lucru nu se produce. Ce fac in situatia in care nu-mi mai vine menstruatia? Vreau sa mai precizez ca n-am mai avut contact sexual in perioada in care am renuntat la anticonceptionale (timp de minim 3 luni). Oricum este exclusa orice sarcina!!!
Va rog sa-mi dati o explicatie medicala.
Va multumesc!
Va rog sa-mi dati o explicatie medicala.
Va multumesc!
3 comentarii
Ca sa putem gasi oexplicatie ar trebui sa stim cite ceva despre dvs, cum ar fi de exemplu daca aveati ciclul menstrual regulat inainte de cele 10 luni de logest. Pentru ca daca era neregulat, aceasta este explicatia.
E destul de greu de obtinut informatii complete pe forum, cel mai nimerit ar fi sa mergeti la medic(de planning sau ginecolog) si sa discutati cu el
E destul de greu de obtinut informatii complete pe forum, cel mai nimerit ar fi sa mergeti la medic(de planning sau ginecolog) si sa discutati cu el
Dr. Evelyn, va multumesc mult pentru raspunsul dumneavoastra.
Daca situatia nu se va remedia ma voi duce la un medic de planning familial.
Va multumesc inca o data!
Daca situatia nu se va remedia ma voi duce la un medic de planning familial.
Va multumesc inca o data!
Buna Ziua/Seara
Tocmai am terminat 2-a folie de logest, si astazi (Febr.12)ar fi prima zi de menstruatie...care nu a venit.
Pastilele le-am luat regulat, la 9 seara, cu exceptia a 3 seri cand am intarziat 1h jumate.
Inainte de a folosi logest aveam menstruatie regulata.
Astazi (Febr.12) cand ar fi fost prima zi de menstruatie (care nu a venit)am avut contact sexual, iar ejacularea a fost in vagin.
1.Mai sunt protejata contra sarcinii?(pot ramane gravida?
2.Ce fac daca nu-mi vine menstruatia in urmatoarele 7 zile?incep a 3-a folie sau astept menstruatia?
Dr.Evelyn, tin sa precizez ca eu si sotul meu locuim in SUA si imi este destul de greu sa ma interesez aici despre aceste probleme.
Contez pe Dvs.
Multumes
C.R
Tocmai am terminat 2-a folie de logest, si astazi (Febr.12)ar fi prima zi de menstruatie...care nu a venit.
Pastilele le-am luat regulat, la 9 seara, cu exceptia a 3 seri cand am intarziat 1h jumate.
Inainte de a folosi logest aveam menstruatie regulata.
Astazi (Febr.12) cand ar fi fost prima zi de menstruatie (care nu a venit)am avut contact sexual, iar ejacularea a fost in vagin.
1.Mai sunt protejata contra sarcinii?(pot ramane gravida?
2.Ce fac daca nu-mi vine menstruatia in urmatoarele 7 zile?incep a 3-a folie sau astept menstruatia?
Dr.Evelyn, tin sa precizez ca eu si sotul meu locuim in SUA si imi este destul de greu sa ma interesez aici despre aceste probleme.
Contez pe Dvs.
Multumes
C.R
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6amenoree de mai bine de 17 ani
- 4amenoree provocata de pilule?
- 6ciclu menstrual mi-a venit o data si apoi deloc
- 3lipsa menstruatiei mai mult de doua luni
- 5Dereglari ciclu, menstruatie redusa cantitativ si apoi deloc
- 5ramai gravida daca nu ai ciclu si alaptezi dupa sarcina?
- 8Lipsa menstruatiei. Sarcina ori dereglare?
- 3Lipsa menstruatie
- 0Lipsa menstruatiei si secretii vaginale
- 0Nu imi vinee menstruatia! Va rog ajutati-ma!
- 2Duphaston pt amenoree secundara
- 3Fără menstruație poți rămâne?
- 0Amenoree cu anticonceptionale
- 0Anticoncepționale
- 1Menstruatie intarziata
- 0Pilulele si fumatul
- 9Posibil infertilitate?
- 0Lipsa ciclu după tratament cu duphaston
- 1Lipsa menstuatie lunara
Mai multe informații despre: Amenoreea absenta menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: