Nu avem inca nici un dintisor!
![klarasz](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua!
Fetita mea a implinit 1an in 8ianuarie 2011 si nu i-a iesit inca nici un dintisor.Imi puteti spune va rog, pentru ca sunt deja alarmata care ar putea fi cauza.
Multumesc anticipat.
Fetita mea a implinit 1an in 8ianuarie 2011 si nu i-a iesit inca nici un dintisor.Imi puteti spune va rog, pentru ca sunt deja alarmata care ar putea fi cauza.
Multumesc anticipat.
2 comentarii
![Dr. Balcan Anisoara](/arata_img.php?img=cont_29883.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Dentitia temporara incepe sa erupa intre5-9 luni si este completa pana la 30 de luni. Ea poate intarzia in primul rand datorita unor factori genetici, dar si datorita altor cauze.este un copil normal dezvoltat ? Ar trebui sa-l vada un pediatru.
![veronicatanase](/arata_img.php?img=cont_98233.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Baietelului meu i-au aparut primii dintisori la 1 an si 2 luni si nu a fost nici o problema. Am o nepotica de aceeasi varsta careia i-a aparut primul dinte la un an si o luna.Acum au aproape toti dintii, dar cu totii au iesit mai tarziu ca la alti copii. Mi s-a spus ca, daca copilul se dezvolta normal, sa nu-mi fac nici o grija.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dinti precoce
- 4Probleme cu dantura
- 3dintisorii la copil 1, 4 luni
- 2Baietel 4 anisori febra, amigdalita, conjunctivita
- 1aparitia dintilor la bebe la 4luni
- 2Plange la masa
- 4fetita de 5 luni... ii iese dintisorii
- 12fetita mea de 6 ani cu dinti iesiti in spatele celor de lapte
- 3Despre traumatismele dentare la copii
- 1Ganglion la mandibula
- 0Dantura copilului
- 0fetitei mele de 7 ani nu ii apar incisivii centrali de sus
- 0Dinti demineralizati bebe
- 1Se scot sau nu dintii de lapte la copii?
- 0Dentiție bebelus
Mai multe informații despre: Dentitia la copii Prima dentitie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: